gadgets voor smartphone

Accessoires voor je smartphone vliegen je om de oren. Telefoonfabrikanten komen steeds met nieuwe functionaliteiten en handige gadgets. Het is moeilijk om al deze ontwikkelingen zelf bij te houden, daarom hebben wij 5 handige telefoon accessoires overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. 

Draadloze oplader

Tegenwoordig zie je draadloos opladen steeds vaker. Een draadloze oplader is makkelijk in gebruik. Je legt je telefoon op de draadloze oplader en hij wordt opgeladen. Daarnaast houd je met een draadloze oplader een telefooningang vrij. Zo kun je de koptelefoon gewoon inpluggen, terwijl de batterij wordt opgeladen. Er zijn zelfs draadloze opladers die je als telefoonstandaard kunt gebruiken. Zo kun je een film kijken zonder je toestel in je handen te houden. 

Draadloze oordopjes

Net benoemden we al de koptelefoon die je moet inpluggen. Maar wat is er nu idealer dan een set draadloze oordopjes of koptelefoon? Met draadloze oordopjes heb je geen last meer van het snoertje dat telkens in een kabelbreuk zit. Daarnaast hoef je ook niet je mobiel binnen handbereik te houden. Dus naast een draadloze oplader zijn ook draadloze oordopjes een handige gadget die niet mag ontbreken!   

USB – C aansluiting

Een USB – C kabel gaat een nieuwe standaard worden. Het Europees Parlement heeft namelijk besloten dat er strengere regels moeten komen voor laadaansluitingen. Alle toestellen moeten kunnen worden opgeladen met één specifieke aansluiting is het streven. Bij Apple zie je al de lightning kabel naar USB – C terugkomen. Daarnaast zijn er ook gemakkelijk koppelstukjes aan te schaffen van USB C naar usb. Het lijkt er op dat de USB – C aansluiting de nieuwe standaard wordt voor elke smartphone. 

Popsocket  

Een popsocket is vooral onder de jeugd enorm populair. De popsocket is de perfecte accessoire om je smartphone of tablet een persoonlijk tintje te geven. De popsocket plak je op de achterkant van je smartphone. Het zorgt voor een extra grip om je mobiel vast te houden. Daarnaast kan het ook dienen als een handige standaard als je video’s wilt bekijken.

Telefoonhoesje met koord 

Steeds meer zien we dat een telefoonhoesje gezien wordt als een fashion product. De uitstraling van het hoesje is een belangrijk onderdeel. Een telefoonhoesje met koord hang je je smartphone om je nek en is het de vervanger van een handtas. Bovendien verklein je de kans dat jij je telefoon laat vallen. Een telefoonhoesje met koord is een modieuze gadget en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Door admin