iphone se 2020

Het zal je niet ontgaan zijn dat de prijzen van smartphones tegenwoordig steeds hoger worden. Je zult vooral diep in de buidel moeten tasten als je de beschikking wilt hebben over de nieuwste smartphone, totdat je de iPhone SE 2020 hebt ontdekt. Deze smartphone wordt aangeboden voor een wel heel scherpe prijs. Is de iPhone SE 2020 een interessante voordelige smartphone? In onze review ontdek je het antwoord op deze vraag.

Wat is de prijsstelling van de iPhone SE 2020?

Laten we deze review beginnen met een blik te werpen op het prijskaartje om je meteen aangenaam te verrassen. Je kunt een iPhone SE tegen een zeer scherpe prijs in je bezit hebben en hierbij een zeer gunstig abonnement afsluiten. Als je een beetje bekend bent met een merk als Apple, verrassen we je ongetwijfeld als we je vermelden dat dit toestel tot wel enkele honderden euro’s voordeliger is dan andere nieuwe toestellen van dit merk. Dit toestel is de betaalbaarste telefoon met iOS. Je zou bijna kunnen gaan twijfelen of je met dit toestel wel een goede investering doet maar ook op dit gebied kunnen we je zeker geruststellen.

Wat kun je verwachten van de iPhone SE 2020?

Mogen we even de iPhone SE 2020 aan je voorstellen? Dit is een toestel met het uiterlijk van de iPhone 8 en is voorzien van de motor waarvan ook de iPhone 11 gebruik maakt. Het is dus een toestel die het beste van twee ‘familieleden” bij elkaar voegt. Het toestel is voorzien van krachtige hardware in vorm van onder andere de A13 Bionic-processor. Om je een beeld te geven: deze processor beschikt over maar liefst 6 kernen en klokt maximaal 2.85 GHz. Dit merk je in de praktijk doordat je apps lekker snel opstarten en je smartphone zuinig is in verbruik. Je kunt zelfs urenlang achter elkaar video’s kijken zonder dat je smartphone moet “bijtanken”. De batterij heeft het formaat zoals ook gebruikt wordt in de iPhone 8 maar gaat door deze geavanceerde processor veel langer mee. De iPhone SE 2020 heeft een standaard geheugen van 64 GB maar dit kun je desgewenst upgraden naar 128GB en zelfs 256GB. Deze smartphone maakt gebruik van het iOS 13 besturingssysteem van Apple en is zeer eenvoudig te bedienen.

Het design van de iPhone SE

Als je de iPhone SE ziet, herken je direct de Apple DNA. Deze smartphone heeft dus dikke randen boven en onder het 4,7 scherm en is onder het scherm voorzien van de iconische startknop. De telefoon is maar 7,3 millimeter dun en weegt slechts 148 gram. Het IPS LCD-display heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels en daarmee kijk je in HD-kwaliteit video’s. Maak jij graag foto’s met je smartphone? Dan maak je een prima keuze door de iPhone SE aan te schaffen. De iPhone SE beschikt aan de achterzijde over een enkele 12-megapixel camera waarmee je zeer heldere foto’s kunt maken. Ook de kleurweergave is prima. Aan de voorzijde van de smartphone zit een selfiecamera die foto’s maakt in 7 megapixel. Je zult merken dat de camera snel scherp stelt en dat je hiermee verrassend gedetailleerde foto’s kunt maken. De term “verrassend” is zoals je merkt van toepassing op meerdere specificaties van een iPhone met deze prijsstelling. Je kunt dan ook gerust de conclusie trekken dat de iPhone SE 2020 een interessante voordelige smartphone is die je zeker kunt zien als een aanrader als je niet bereid bent om de hoofdprijs te betalen voor je mobiel.

Door admin