auto-onderdelen-2

Erger je je er ook zo aan dat je voor specifieke onderdelen voor je auto soms uren, zo niet dagen, in de weer kan zijn voordat je alle juiste items gevonden hebt? Voor het ene onderdeel moet je weer naar een dealer, vervolgens weer naar een speciaalzaak voor een bepaalde kabel en bij die ene garage langs voor die bijzondere bougie. Je bolide weer tip top in orde krijgen kan een taak zijn waar je onbewust zoveel tijd aan kwijt bent, dat je er spontaan grijze haren van bent gaan krijgen.

Gelukkig is er nu een oplossing waarmee je al deze ellende kunt vermijden. Alle onderdelen die je je wensen kunt, zijn nu op een plek te vinden, namelijk in de online webwinkel van onderdelenshop24.com.  Niet meer de deur uit op ellenlange zoektocht die je van hot naar her meenemen om ergens dagen later op een vergeten plek eindelijk dat missende onderdeel te vinden.

Een gemakkelijke zoekfunctie helpt jou snel de juiste artikelen te vinden

Met een makkelijk systeem waarbij je je automerk, model en motortype invult op onze pagina krijg je binnen een handomdraai te zien welke onderdelen er voor jouw auto allemaal beschikbaar zijn. En mocht er voor een specifiek model geen direct onderdeel leverbaar zijn, dan wordt er altijd doorverwezen naar een ander type dat aansluit op de door jouw benodigde specificaties. 

Op de site van de online webwinkel kun je zo zonder problemen zoeken naar een compleet aanbod van kwaliteitsproducten van bekende merken zoals Bosch, Sachs en Beru. Daarnaast zijn er talloze auto-onderdelen van gerenommeerde producenten zoals Vemo, Prasco, Delco, Remy, Spahn en NK te vinden, zodat je altijd verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit. Mocht je echter toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en bel de speciale hotline van onze klantenservice, waar professionele vakmensen je te woord kunnen staan om je te helpen bij speciale verzoeken. 

Van asaandrijving tot carrosserie onderdelen

Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor de airconditioning, asaandrijving, besturing of brandstofaanleg, je kunt bij Onderdelenshop24 altijd de passende modellen vinden. Maar ook voor aanpassingen aan je carrosserie, zoals buitenspiegels, bumpers, raamrubbers, spatborden, tankdoppen of voorspoilers kun je bij Onderdelshop24 terecht. 

Er zijn meer dan een miljoen auto-onderdelen van ruim 150 fabrikanten voor 45 automerken en 5914 modellen via de website te bestellen.

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt is er een gemakkelijk betalingssysteem beschikbaar waarbij je uit verschillende mogelijkheden voor betaling kunt kiezen. Van overschrijvingen tot ideal-betalingen en van het accepteren van alle grote creditcards tot betalingen met paypal. Er is geen reden waarom je niet probleemloos je bestelling zou moeten kunnen plaatsen. 

Nadat je betaling is verwerkt worden de door jouw aangeschafte producten verpakt en indien mogelijk nog dezelfde dag verzonden. Je moet ze dan binnen een paar werkdagen in huis hebben. Bij bestellingen boven de 120 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht, zolang ze binnen Nederland verstuurd worden. Daarnaast is gratis bezorging niet van toepassing op volumineuze en borgartikelen.

Door admin