memorabele-sportmomenten

Omdat we niet zoveel foto’s meer laten afdrukken, vergeten we weleens hoe belangrijk het is om memorabele momenten vast te leggen. Natuurlijk, we hebben legio foto’s van onze huisdieren en onze kinderen, maar hoe zit het met onze allerbeste sportprestaties? Je hebt jezelf verbaasd met een PR en grote kans dat je niet kunt zeggen: gelukkig hebben we de foto’s nog…

Jouw PR

Als je je eigen records verbetert, ben je daar trots op. Doe je dat in een stadion vol publiek, dan is er vast iemand die er een prachtige foto van gemaakt heeft. En ze zelfs in de krant plaatst. Doe je dat in je eentje al fietsend op een mooie zonnige dag, dan staat er meestal niemand met een camera klaar. En dat terwijl foto’s echte herinneringen zijn. Beelden die je koestert of zelfs aan de muur hangt. Omdat je trots op jezelf bent.

Hij beweegt!

Foto’s van flitsende prestaties zijn niet altijd even makkelijk te maken. Voor fantastische foto’s van bewegingen zijn speciale tactieken nodig. Wellicht is het leuk hiervoor een keer een fotograaf te contacten. Deze gaat de uitdaging graag aan, met technieken als bevriezen, bewegingsonscherpte of juist bewegingsscherpte. Deze laatste techniek zorgt ervoor dat alles wat stilstaat niet scherp is en wat beweegt haarscherp. Supermooi resultaat en het inlijsten waard!

Mimiek

Als je aan het sporten bent, denk je niet echt cosmetisch. Het is dan ook fantastisch om op een ingezoomde foto de mimiek van een sporter te zien. Die ingespannen, gefocuste blik is er een om te bewaren. Je haar zit niet zoals het zit als je naar een feestje gaat. Je hebt niet je meest flatteuze kleding aan en make-up is vaak nergens te bekennen. Dat wil niet zeggen dat je niet mooi bent, als je aan het sporten bent. Sporten is actie én emotie. Het zijn de momenten die je nooit meer wilt vergeten. 

Door admin