Wat-is-het-beste-seizoen-voor-een-ballonvaart

Ben jij bekend met Hanzesteden? Dit zijn steden waar je vanuit kunt gaan dat je een hoop historie tegenkomt. Van nature zijn dit namelijk plekken waar vroeger heel wat handel werd gedreven. Dat zorgde natuurlijk voor inkomsten en succesvolle Gouden Eeuw. Houd jij ook van de natuur? Dan is een ballonvlucht over Deventer hét perfecte uitje voor jou! 

Ballonvaart Deventer: dit kun je verwachten 

Wie de IJssel afvaart, passeert heel wat Hanzesteden. Zwolle, Zutphen, Doesburg, Hasselt, Hattem, Kampen, Elburg, Harderwijk én Deventer. Deze steden staan garant voor een authentieke sfeer en charme. Of je er nu doorheen wandelt of boven zweeft in een luchtballon. Deze steden hebben barstens veel cultuur, monumentale panden, gezellige pleinen. En natuurlijk allemaal verbonden via het water, namelijk de IJssel. Klinkt dit als de juiste ingrediënten voor een uitje in de lucht? Absoluut! 

Wist je dat we, naast Deventer, nog meer gaan zien tijdens een ballonvaart Deventer? Zo is deze eeuwenoude Hanzestad omringt door de Sallandse Heuvelrug en de Veluwe. Maar je vindt nog meer steden hier, zoals Apeldoorn en Zutphen. Maar ook pittorske dorpjes zoals Wilp en Twello kun je vanaf boven bekijken. Waar we precies heen gaan, vertelt de wind ons. Zij kiest de richting. 

Kies voor de comfortabele luchtballon van Greetzz

Comfortabel genieten in een luchtballon? Dat kan zeker! Stap aan boord van een ruime en comfortabele Greetzz-ballon. Hier heb je namelijk meer. Dan 40% meer ruimte. En dat is een stuk comfortabeler. Beloofd! Daarnaast zijn de manden ook extra hoog. Zodat je optimaal kunt genieten van het uitzicht, zonder knikkende knieën. En zo weet je zeker dat niets je belemmert van een prachtig uitzicht en een adembenemende zonsondergang. Wist je dat bij Greetzz je een luchtballon voor twee tot wel 30 mensen kunt boeken? 

Opstartlocatie is altijd bekend. Dat is bijvoorbeeld Deventer, maar je kunt ook kiezen uit de 100 andere opstaplocaties door heel Nederland. Zo is er altijd een plek bij jou in de buurt. Doordat we ons laten leiden door de wind, weten we nooit precies waar we landen. Maar ballonvaren bij Greetzz is goed geregeld. Daarom brengen we je altijd gratis weer terug naar de startlocatie door middel van een luxe bus. 

Plan een luchtig uitje

Heb jij speciale wensen? Bijvoorbeeld omdat je iemand ten huwelijk wilt vragen, of omdat je ouders 30 jaar getrouwd zijn? Laat het ons weten. Het team van Greetzz staat voor je klaar!

Door admin