bruids-lingerie

De perfecte trouwjurk kiezen, daar heeft iedereen de mond van vol. Maar heb je al eens gedacht aan bruidslingerie? Misschien niet het eerste wat in je gedachten opkomt, maar net essentieel voor jouw grote dag. Hieronder vind je waarom.

Functioneel

In eerste instantie heeft bruidslingerie een belangrijke praktische functie als ondersteuning van je trouwjurk. Met de juiste lingerie blijft je jurk netjes op haar plek zitten en krijgt je rug ondersteuning. De perfecte bruidslingerie laat je ademen, heeft geen vervelende randjes of bandjes en is onzichtbaar. Daarnaast – niet onbelangrijk – heeft een torselet bijvoorbeeld ook een corrigerende functie. Handig meegenomen, niet?

Verleidelijk

Overdag onzichtbaar, maar ’s nachts een streling voor het oog. Leuk toch! Niet enkel voor je man, ook voor jezelf. Zoveel romantischer dan een gewoon wit setje uit de plaatselijke supermarkt of lingeriewinkel. Speciale bruidslingerie is daarom niet enkel functioneel, maar ook prachtig om aan te zien. Kousen met jarretels bijvoorbeeld zijn enorm sexy en bovendien ook veel praktischer dan een panty. Denk maar eens aan het aantal toiletbezoekjes gedurende heel de huwelijksdag. Als verrassend effect voor je man tijdens de huwelijksnacht kan bruidslingerie tellen!

bruidslingerie

Als onderdeel van de fotoshoot

Bij een fotoshoot draait het uiteraard om alle mogelijke poses en houdingen van jezelf en je man in jullie bruidskledij. Maar het mag en kan ook iets intiemer. Al van een bridal boudoir shoot gehoord? Hierbij ga je als bruid in lingerie op de foto. En dit levert schitterende plaatjes op. Denk maar aan je lingerie half zichtbaar doorheen de sluier die erover valt. In combinatie met bruidsboeket en trouwringen een prachtige herinnering voor later.

In één pakket

Je kunt je lingerie het best samen met je trouwjurk aanschaffen. Zo zijn die perfect op elkaar afgesteld en kom je niet voor verrassingen te staan. Een trouwjurk met lage rug of met een diep decolleté vereist namelijk een aparte bh. Naargelang je figuur, kan je kiezen voor een strapless bh en/of een corrigerend torselet. Naast een passend bovenstukje is ook je slip belangrijk. Een trouwjurk die strak om je billen zit, vraagt bijvoorbeeld om een string. Kies je voor een lossere trouwjurk? Dan kan het net slim zijn om voor een slip te kiezen die je billen wat beter omsluit, alleen al om gênante situaties te voorkomen.

Trouwjurk en lingerie? Spreek ze in één adem uit voor een perfect resultaat!

Door admin