ronde-tafel

Jullie hebben met het oog op een lange winter thuis besloten om het interieur beetje bij beetje te moderniseren en van een nieuwe look te voorzien. Dankzij de strikte maatregelen vanwege het coronavirus ben je de afgelopen maanden al behoorlijk veel thuis geweest en het lijkt er op dat dat de komende tijd nog wel zo zal blijven. Daarom dat het tijd wordt om met de woonkamer aan de slag te gaan en op deze manier ook de nodige bezigheden te creëren waarmee je de komende weken in de weer kunt zijn. 

Om de woonkamer lichter te maken hebben jullie besloten om de nu bakstenen muren in ieder geval voor de helft wit te schilderen. Op die manier wordt de ruimte een stuk minder donker. Daarnaast willen jullie door het plaatsen van meerdere nieuwe led spots ook specifieke hoeken en voorwerpen in de woon ruimte gaan uitlichten, om op deze manier ook wat extra sfeer met licht te creëren. Met een nieuw groot en donker vloerkleed creëer je daarnaast weer extra warmte in de kamer en kun je het wegvallen van een donkere wand enigszins compenseren. 

Na vijftien jaar is de vierkante eettafel wel aan vervanging toe

Ook willen jullie nieuw meubilair kopen om bepaalde meubelstukken te vervangen. De vierkante eettafel is na vijftien jaar inmiddels wel aan vervanging toe en een nieuwe en modernere tafel zal zeker niet misstaan in een moderne woonkamer. Aangezien jullie houdige tafel vierkant is en je toch iets ander wilt, ben je daarom druk aan het speuren naar verschillende ronde tafels. Een ronde tafel is toch gezelliger en stelt je in staat makkelijker met iedereen om de tafel contact te hebben. Daarnaast neemt een ronde tafel minder ruimte in dan een vierkanten of rechthoekige tafel met zijn scherpe hoeken, zodat het ook een meer ruimtelijk gevoel creëert. 

ronde-tafel

Ronde tafels zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen

Je kunt tegenwoordig een keuze maken uit vele tientallen ronde tafels, die in allerlei uitvoeringen, modellen, ontwerpen en maten beschikbaar zijn. Er zijn veel bestaande modellen die rechtstreeks en binnen een aantal dagen leverbaar zijn. Of het nu gaat om een moderne industriële ronde tafel of een ronde houten tafel met een landelijke uitstraling, of je nu met vier personen om de tafel wilt kunnen plaatsnemen of met tien, er is altijd een tafel te vinden die bij je past.  Daarnaast kun je ook je eigen voorkeuren doorgeven als je voor een nieuwe tafel kiest. 

Kies je voor een tafel op maat, dan kun je daarnaast zelf nog kiezen hoe je wilt dat de houtbehandeling, de grofheid en de afwerking van het eikenhouten tafelblad geschiedt. Er zijn verschillende maten leverbaar en ook kunnen specifieke details zoals het materiaal en de afwerking van de poten specifiek voor jou worden vervaardigd. Als je kiest voor een speciaal op maat gemaakte tafel, dan is de levertijd wel iets langer en wordt deze over het algemeen binnen 12 weken geleverd.

Door admin