meubels

Je huis is het unieke plekje dat echt bij je past en waar je gelukkig van wordt … kiezen voor jouw perfecte inrichting vraagt daarom zeker je aandacht. Nuances kan je vaak vlot aanpassen, maar meubels vervang je niet even snel elk jaargetijde. Daarom is de keuze voor een inspirerende woonwinkel een eerste belangrijke stap. Onstein Meubelen in Zutphen is zo’n winkel die jou de weg kan wijzen.

Oriënteer je zorgvuldig

Voor het ontdekken van jouw unieke woonsmaak moet je echt even je tijd nemen. Oriënteer je goed. Tegenwoordig hoef voor een eerste oriëntatie de deur nauwelijks meer uit; een veelvoud aan woonprogramma’s op tv laat je kennismaken met de vele trends. Bekijk ze eens en je leert al vlot wat jou aanspreekt. Ook verschillende Woonmagazines en websites kunnen je al een stuk op weg helpen!

Kies voor ervaring

Voor jou is de keuze voor nieuwe meubels vaak een momentopname; een deskundige woonadviseur is met niets anders bezig. Daarom is het belangrijk een woonwinkel te kiezen waar je vertrouwen in hebt. Neem zeker de plattegrond van je huis mee en maak foto’s van de huidige situatie. In een vakkundige woonwinkel kunnen adviseurs perfect inschatten wat slim is … en wat niet.

Verandering of niet?

Ieder heeft een ander budget en daarop zijn de verschillende gerenommeerde merken ook ingericht. Bedenk dat meubels vaak lang meegaan en pronkstukken zijn in je woning; maar je kunt er vaak nog veel kanten mee op. Door verandering van accessoires in huis of een ander kleurtje op de muur, kan je best regelmatig van karakter veranderen. Houd jij van verandering? Kies dan voor meubels die goed met verschillende kleuren te combineren zijn!

Ervaar meubels in de woonwinkel

In een goede woonwinkel tref je vele opstellingen aan die jou een goed beeld kunnen geven van ‘het echte plaatje’ … vooral bij zitmeubels is het erg belangrijk lekker te testen; zitten ze fijn, is de hoogte goed. Dat kan je het beste ervaren. Succes met jouw zoektocht, maak er lekker een dagje uit van en geniet van de vele opties die er zijn!

Door admin