elektrische-fietsen
voordelen van fietsvakantie

Heb je besloten om dit jaar op vakantie te gaan in eigen land? Dat is vanwege het coronavirus goed denkbaar. Veel Nederlanders gaan liever de grens niet over omdat zij bang zijn besmet te raken met het virus. Gelukkig heb je in Nederland ook voldoende bestemming waar jij je uitstekend kunt vermaken tijdens jouw vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld naar de kust of naar het heuvelachtige Limburg trekken. Een fiets- en vaarvakantie door Nederland behoort echter ook tot de mogelijkheden. De kans is groot dat je nog niet eerder zo’n vakantie hebt geboekt. Daarom vertellen wij jou hier wat de grootste voordelen zijn van een fiets vaar vakantie.

1. Je ziet veel van Nederland

Veel mensen die op vakantie gaan in Nederland, kiezen een vaste vakantiebestemming uit. Zo verblijven zij bijvoorbeeld een week lang op een camping of in een huisje. Ben je echter niet zo van de vaste vakantiebestemmingen? Dan trek jij waarschijnlijk liever van plaats naar plaats. Dit kan met een camper, maar ook met een fiets vaar vakantie. Bij zo’n vakantie trek je namelijk van plek naar plek. Je verblijft nooit lang op dezelfde plek, waardoor je veel van Nederland te zien krijgt. Leuke bijkomstigheid is dat deze vakantie zich zowel op het land als op het water afspeelt. Dit maakt een fiets vaar vakantie extra leuk.

2. Je kiest zelf de invulling

Een tweede voordeel van een fiets- en vaarvakantie Nederland is dat je zelf de invulling van jouw vakantie kiest. Boek je bij Boat Bike Tours? Dan zijn er al reizen samengesteld. Uit dit aanbod kies jij vervolgens de fiets- en vaarvakantie die het beste bij jou past. Heb je een geschikte vakantie gevonden? Dan houdt het nog niet op met de keuzes. Na vertrek bepaal je namelijk ook helemaal zelf hoe jouw vakantie eruit komt te zien. Heb je zin om erop uit te trekken? Dan pak je de fiets om van locatie A naar B te fietsen. Indien je zin hebt in een dagje luieren kun je ook aan boord van het schip blijven. Deze vaart je vervolgens naar de volgende bestemming. Dit maakt een fiets- en vaarvakantie uitermate geschikt om fietsen en varen te combineren.

3. Van alle gemakken voorzien

Wanneer je een fiets- en vaarvakantie boekt, ben je verzekerd van een bijzondere vakantie. Hier houdt het niet bij op, want er is nog een derde voordeel. Tijdens een fiets vaar vakantie zal het jou namelijk aan niets ontbreken. De vakanties van Boat Bike Tours worden namelijk aangeboden op basis van volpension. De dag begint telkens met een stevig fietsontbijt aan boord van het schip. Zodra dit achter de kiezen is, stap je op de fiets. Je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de fietstocht. Eenmaal terug aan boord staat er een driegangendiner voor jou klaar. Een fiets- en vaarvakantie is dan ook van alle gemakken voorzien.

Door admin