luiers-kopen

Een kind draagt tot aan de zindelijkheid gemiddeld vijf luiers op een dag. Dat zorgt niet alleen voor een berg afval, maar kost ook nog eens veel geld. De totale kosten voor wegwerpluiers komen gemiddeld per kind uit op een bedrag van ruim 1.300 euro. Het is dan ook een kostenpost waar zeker op te besparen valt. In elk geval door op een slimme manier luiers te kopen. Bijvoorbeeld luiers van Kruidvat eigen merk. Die zijn kwalitatief uitstekend en voelen voor je kindje comfortabel en zacht aan. Lees hier de ervaringen. De kosten voor goedkope luiers vallen in totaal uiteraard lager uit dan het gemiddelde bedrag, zoals hieronder duidelijk wordt.

Gemiddelde kosten ruim 1.300 euro

Uitgaande van vijf luiers per dag tot aan de zindelijkheid is er sprake van het gebruik van meer dan vijfduizend luiers. Dat zijn er nogal wat. De gemiddelde uitgaven zijn zoals gezegd meer dan 1.300 euro. Het is echter zo dat het van het merk luiers afhangt wat je feitelijk kwijt bent in al die jaren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kosten te beperken door hele goedkope luiers te kopen. In dat geval kom je met de kosten ver beneden het gemiddelde bedrag uit. Je mag dan rekening houden met een bedrag van ongeveer 700 euro. Koop je voor je kind de duurste luiers dan lopen de totale kosten op tot over het bedrag van 1.900 euro. Daarbij is uitgegaan dat kinderen gemiddeld zindelijk zijn op een leeftijd van drie jaar en twee maanden. Overigens geldt voor het gebruik van wasbare luiers een gemiddelde van ruim 800 euro aan kosten. De meerderheid van de ouders geeft vanwege het gemak echter de voorkeur aan wegwerpluiers.

Zo bespaar je op de kosten

Het is direct al mogelijk om zo weinig mogelijk geld uit te geven aan luiers. Bijvoorbeeld door vanaf de geboorte van je kind goedkope luiers te kopen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere manieren om geld te besparen. Het is bijvoorbeeld aan te bevelen om op aanbiedingen te letten. Luiers zijn typisch een product die heel vaak in de aanbieding komen. Koop in dat geval meteen meerdere pakken om optimaal van het voordeel te profiteren. Zijn er geen kortingsacties dan is het mogelijk om voordelige grootverpakkingen met luiers te kopen. Dat scheelt ook op de prijs, want grootverpakkingen zijn vaak in verhouding voordeliger. Verder is het aan te raden om gesloten verpakkingen te ruilen als de luiers te klein zijn voor je kindje. Bijvoorbeeld als je kind opeens een grotere maat nodig heeft.

Door admin