festival-gadgets

De zomer komt er onverbiddelijk weer aan – en dat is natuurlijk alleen maar positief! Wil je echter niet enkel van de warme temperaturen genieten, en ook deelnemen aan één van de vele festivals die deze zomer worden georganiseerd? Dan is het een goed idee om jezelf optimaal voor te bereiden!

Naast de vanzelfsprekende voorzieningen zoals een festivaltent, verse kleren, je goede humeur en nog veel meer, is het ook leuk om zogenaamde LED foam sticks bij te hebben. Wat zijn dergelijke sticks nu precies en waarom moet je ze écht meenemen naar het volgende festival?

Alles over LED foam sticks

LED sticks zijn korte, lichtgevende piepschuim sticks die op batterijen werken en vooral gebruikt worden als uitgaan gadget. Het gaat om een erg licht, veilig product dat tijdens het uitgaan zorgt voor een unieke atmosfeer dankzij een fel licht in verscheidene kleuren.

Doorgaans kan een onderscheid gemaakt worden tussen sticks die één kleur afgeven en sticks die tot wel drie kleuren hebben (zogenaamde LED foam sticks multicolor). Wat zijn nu de voordelen van zo’n LED sticks?

1. Licht en gemakkelijk mee te nemen

Als je naar een festival gaat, dan wil je logischerwijs geen kilo’s onnodige balast meezeulen. Sticks zijn echter erg licht en gemakkelijk op te bergen, waardoor ze dus perfect kunnen dienen als gadget op elk festival!

2. Lange levensduur en veilig

Daarbij zijn de sticks ook erg duurzaam – het enige wat je nodig hebt, zijn een aantal batterijen en je kan de hele nacht met je sticks staan zwaaien. Ook heeft het lichte gewicht van de sticks als positieve gevolg dat ze, als je ze in het rond werpt, geen verwondingen zullen veroorzaken!

3. Een unicolor foam stick of LED foamstick multicolor

Ten slotte kan je bij dergelijke sticks kiezen tussen unicolor of multicolor varianten. Beide modellen werken op batterijen – maar het ene type heeft slechts één LED lamp, terwijl de multicolor variant er drie heeft. Op die manier kan je zelf kiezen welke en hoeveel kleuren je laat schijnen tijdens het festival!

De beste kwaliteit foam sticks voor een onvergetelijk festival

Wil je nog méér van de zomerse festivals genieten? Dan is goed voorzien zijn erg belangrijk! Bestel nu je favoriete LED foamstick multicolor bij www.foamstickshop.nl en je draagt ongetwijfeld bij aan een unieke atmosfeer op de dansvloer. Meer heb je niet nodig om er een onvergetelijke ervaring van te maken met al je vrienden deze zomer!

Door admin