kamersteiger

Met de uitbreiding van je bedrijf heb je een nieuwe hal in gebruik genomen. Een gedeelte van de productie kan daar nu worden uitgevoerd en daarnaast kun je er ook een groot gedeelte van je transportbusjes kwijt. Maar een grote ruimte, die ook een behoorlijk stuk hoger is, brengt toch de nodige uitdagingen met zich mee. 

Je merkt namelijk op de werkvloer van je bedrijf dat je werknemers nu toch geregeld de hoogte in moeten om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Zo dient er af en toe nieuwe apparatuur op verschillende hoogtes te worden geïnstalleerd en zijn er geregeld onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld vrachtwagens die op uiteenlopende hoogtes dienen te worden uitgevoerd. 

Ladders kunnen onveilige omstandigheden opleveren

En ondanks het feit dat je dacht goed uitgerust te zijn met een aantal flinke ladders, blijkt het niet de juiste oplossing te zijn. Het is al een paar maal gebeurd dat een van je werknemers de dans ontsprong en niet vanaf grote hoogte ten val is gekomen, doordat een ladder onstabiel werd door een onvoorzichtigheid. 

Zodoende dat je hebt besloten om eens te gaan kijken naar een kamersteiger. Kamersteigers zijn ideaal voor kleinere projecten in en om je onderneming. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren, zijn eenvoudig te verplaatsen, nemen niet veel ruimte in en daarnaast zijn ze verkrijgbaar tot een werkhoogte van ruim zeven meter. 

De kamersteiger is ideaal vanwege het gemak en de uiteenlopende hoogtes

Voor in je nieuwe fabriekshal is een kamersteiger daarom ideaal. Je kunt je werknemers probleemloos op verschillende hoogtes laten werken en uiteenlopende werkzaamheden laten verrichten. De kwalitatieve kamersteigers voldoen aan alle voorschriften en zijn een betrouwbare en veilig instrument om op meerdere hoogtes terecht te kunnen. 

Bij Steigerkopen.nl kun je gelukkig terecht voor alle typen kamersteigers. De producten worden in eigen fabriek vervaardigd en hebben een garantie van vijf jaar. De kamersteigers zijn uit te breiden tot een werkhoogte van maar liefst acht meter. En als je voor 12 uur bestelt, heb je de nieuwe kamersteiger de volgende dag voor de deur. Tijd om de knoop door te hakken en een keuze te maken, zodat je werknemers veilig en op hoogte aan de slag kunnen gaan!

Door admin