refurbishe-smartphone

Als je je de afgelopen maanden van twee dingen heel erg bewust bent geworden, zijn het wel dat je in deze moderne tijd niet zonder een goede telefoon kunt en dat je nooit teveel geld moet uitgeven aan dingen die niet echt de moeite waard zijn. Het is een gewaarwording waar je eerder niet zo zeer bij stil hebt gestaan, maar werk en inkomen zijn lang niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen.

Zo ben je je er bewust van geworden dat je nooit meer vijfhonderd euro voor een stel schoenen zult uitgeven, omdat ze zogenaamd cool en hip zijn. Want wat moet je met peperdure schoenen om de blits mee te maken als je niet eens je vrienden kunt zien, laat staan samen naar een feestje kunt gaan. 

Na revisie niet meer van echt nieuw te onderscheiden

En waarom zou je nog vele honderden euro’s neertellen voor die nieuwe Iphone, als je bakken met geld kunt besparen door een gereviseerde iphone te kopen? Tegenwoordig zijn er genoeg opties om een recent model iphone dat tweedehands is, maar na een grondige revisie bijna niet meer van echt nieuw te onderscheiden is. 

Een zogenaamde refurbished telefoon wordt door een technische dienst helemaal nagelopen en schoongemaakt en voorzien van een nieuwe batterij. Daarnaast wordt de hele buitenkant wordt vervangen, zodat ie er zo goed als nieuw uitziet en gebruiker sporen verdwijnen. Als laatste wordt het hele systeem geactualiseerd, waarna de telefoon weer klaar is voor gebruik.

De vele positieve voordelen die een gereviseerde iphone je biedt

Bovendien wordt een nieuwe telefoon geleverd met een standaard garantie van twee jaar. Vanzelfsprekend worden alle accessoires meegeleverd en is de telefoon simlockvrij. Je raakt er steeds meer van overtuigd dat een refurbished telefoon de beste manier is om flink wat centen te besparen en toch een nieuwe telefoon te hebben.

Door jezelf te verdiepen in de markt van de gereviseerde iphones, ben je er zo achter gekomen dat je tot bijna vierhonderd euro minder kwijt bent als je voor een refurbished telefoon kiest. Daarnaast zijn vrijwel alle modellen op voorraad beschikbaar en kan een nieuw toestel al binnen een dag gratis bij je worden thuisbezorgd. Waarom zou je dan nog langer de hoofdprijs betalen, als je voor een degelijk en goed product vele malen goedkoper uit bent. 

Door admin