kerstcadeaus

De feestdagen staan weer voor de deur en zoals ieder jaar het gebruik is, heb je ook dit jaar weer een kerstavond gepland met je beste vrienden. Gezellig genieten van een zelf gekookt meergangen menu, bijpraten over van alles en nog wat onder het genot van een goed glas wijn en tot in de late uurtjes door borrelen en lachen om beleefde avonturen. Alleen is dit jaar vanwege Covid alles anders en zullen jullie het deze keer allemaal via zoom moeten doen. 

Vanzelfsprekend hebben jullie normaal gesproken ook cadeaus voor elkaar, die gedurende de avond worden uitgewisseld. Je zoekt altijd naar kleinigheidjes die aansluiten op de persoonlijkheid van iedereen, maar waar je ieder jaar toch weer een blij gezicht voor terug krijgt. Cadeaus geven via een computerscherm is echter toch niet helemaal hetzelfde als wanneer je dit persoonlijk aan iemand overhandigt. 

De jaarlijkse kerstcadeaus plannen jullie in voor jullie volgend samenzijn

Dit jaar hebben jullie daarom besloten om de cadeaus toch maar een jaartje over te slaan. Beter gezegd, jullie hebben afgesproken om zodra de situatie het weer toelaat en de maatregelen vanwege coronavirus minder strikt worden, met zijn allen een gezellige avond te organiseren om de gemiste kerstavond op een degelijke wijze over te doen. 

Omdat je de kerstdagen echter niet zomaar voorbij wilt laten gaan, heb je besloten om een grapje met je vrienden uit te halen. Omdat de feestdagen toch een stuk eenzamer zullen zijn dan normaal gesproken het geval is, heb je daarom voor iedereen buttplugs besteld. Die worden als het goed is op kerstdag bij iedereen met de laatste postbestelling afgeleverd. 

Je wilt toch een grap met je vrienden uithalen en ze een kerstcadeau sturen

Natuurlijk heb je jezelf ervan verzekerd dat de afzender niet vermeld wordt. Op deze manier maak je het mysterie waar ze vandaan komen alleen maar groter. Je bent benieuwd hoeveel van je vrienden er straks tijdens jullie online kerstavond over zullen beginnen. Je kunt jezelf de personen wel indenken die zich er voor zullen schamen, maar ook degene die ’s avonds misschien denkt zijn nieuwe speeltje wel eens te gebruiken. 

Wanneer jullie over een tijdje dan eindelijk het kerstdiner in levende lijve kunnen over doen, ga je pas onthullen dat jij de verantwoordelijke was die ze allemaal van een nobel seksspeeltje heeft voorzien. Op die manier kun je weer een extra grappig moment creëren als je eindelijk weer met elkaar om tafel gaan. 

Door admin