google-play-card

Ieder jaar als december zich aandient raak je weer overmand door stress. Het is de tijd voor gezelligheid en samen zijn, maar het is ook de tijd voor cadeautjes voor familie, vrienden en bekenden. En als je ergens niet goed in bent, dan is het wel het uitzoeken van passende cadeaus waar je mensen blij mee kunt maken. Daarom dat je dit jaar hebt besloten om het jezelf een stuk makkelijker te maken en iedereen een specifieke giftcard cadeau te doen, waarmee ze zelf kunnen uitzoeken wat ze nodig hebben of wat ze willen ondernemen. 

Iedereen heeft bijvoorbeeld tegenwoordig een smartPhone, waarop steeds meer geavanceerde apps worden aangeboden om je leven een stuk makkelijker te maken. Of het nu gaat om een applicatie om documenten te scannen, een applicatie om je weg te vinden in de nachtelijke sterrenhemel of een app die je helpt je foto’s voor instagram op spectaculaire wijze te beperken, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een applicatie voor te vinden. Een Google Play Card kan daarom een meer dan geschikt geschenk zijn voor eenieder die probeert het maximale uit zijn telefoon te halen. Maar naast applicaties kun je natuurlijk ook muziek, films of boeken bestellen met de Google Play Card, of je favoriete games upgraden om zo meer mogelijkheden in het spel ter beschikking te hebben. 

Er zijn giftcards verkrijgbaar voor vele soorten winkels, diensten en uitstapjes

Gelukkig stopt het daar niet mee. Een giftcard hoeft niet puur en alleen gericht te zijn op technische snufjes voor je telefoon. Je kunt vandaag de dag een heel scala aan verschillende giftcards en cadeaubonnen kopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je voor iedereen een juist geschenk vinden kan voor de komende feestdagen. Waar je in het verleden aankwam met cadeaus die de plank compleet mis sloegen, kun je er zeker van zijn dat een giftcard een ideaal cadeau is dat perfect aansluit op iemands wensen of benodigdheden. Je neemt jezelf het vermoeiende werk uit handen om voor iedereen een origineel cadeau te zoeken en je geeft de mensen aan wie een geschenk geeft, de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar hoe ze jouw cadeau het beste kunnen invullen. 

Zo weet je bijvoorbeeld dat je beste vriendin dol is op sexy lingerie, maar je voelt je toch niet helemaal comfortabel om haar om haar exacte maten te vragen en een sexy outfit voor haar uit te zoeken. Een cadeaubon van Hunkemöller waarmee ze zelf de winkel in kan stappen en op zoek kan gaan naar iets wat ze leuk vindt en wat bij haar past is daarom een veel beter idee. Een goede vriend is een ontzettende fan van romans, maar je wilt niet het risico nemen dat je aankomt met een boek dat hij maanden geleden al een keer gelezen heeft. Voor hem zou een cadeaubon van bol.com daarom een ideale oplossing zijn en een cadeau waarmee hij ongetwijfeld erg blij mee zal zijn.

Cadeaubonnen zijn gemakkelijk te bestellen voor verschillende bedragen

Je weet dat je jongste broertje druk aan het sparen is om een echt fototoestel te kunnen kopen. Maar zo’n cadeau is stiekem voor jou toch net iets te veel. Je kunt er echter wel een degelijk bedrag aan bijdragen door hem een cadeaubon voor de mediamarkt te geven. Je zus gaat graag met vriendinnen op stap om zich goed te laten verwennen door bezoeken aan spa’s, compleet met massages en modderbaden die haar huid er tien jaar jonger uit laten zien. Een speciale wellness cadeaubon zou daarom voor haar op zijn plaats zijn en je weet zeker dat ze er op een goede manier gebruik van zal maken. 

Als bijkomend voordeel kun je zelf kiezen voor welk bedrag een cadeaubon geldig is. Zo lijkt het je bijvoorbeeld een leuk idee om je ouders een keertje luxe uit eten te laten gaan. Maar omdat je hun agenda niet kent en geen dingen voor ze wilt vastleggen die later misschien niet goed uitkomen, is een dinerbon waarschijnlijk wel een cadeau waar ze erg blij mee zullen zijn en waarmee ze zelf kunnen beslissen wanneer en waar ze er gebruik van willen maken. Op deze manier trakteer je ze toch op een fijn avondje uit, maar wel op een manier die ze in staat stelt zelf de keuze te maken over hoe ze die willen doorbrengen.

Door admin