fashion-trends-2018-2019

De herfst en winter is weer in aantocht, dus dan mag je je garderobe weer eens omgooien en op zoek gaan naar de laatste trends die passen bij het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019. Wat is in?

Leer is hot

Leren kleding is één van de modetrends voor de dames. Met een stijlvol rokje gemaakt van dit materiaal laat je de harten van de mannen sneller kloppen.

Opvallen met grote logo’s

Je ziet het nu ook redelijk vaak en ook in de winterperiode komt het aan bod: grote logo’s die op je sweater en t-shirt staan geprint. Veel merken laat zich op de voorgrond zetten wanneer je deze producten in huis haalt.

Tech wear

Een nieuwe trend die de kop op doet steken is techwear. Dit is een trend die vooral bij mannen zich laat zien: een stoere, futuritische outfit met veel technische details. Leuke kledingstukken die wellicht ook in de smaak vallen bij de gadget en tech nerds die ook eens willen opvallen in de menigte.

Fetish uitstraling

Iedereen weet wat een fetish pak is, maar wist je dat dit ook een van de trends wordt als dagelijkse kleding? Hierbij moet je denken aan de leren riemen die om je heen zitten en diverse andere details die het plaatje afmaken. Dit is natuurlijk wel voor de mensen die er echt van houden en graag op een andere manier opvallen.

De cowboy uitstraling

Met je kleding een stijl opzetten die lijkt op het wilde westen? Dat is ook een trend die meer voor gaat komen. Met een stijlvol leren jasje met de juiste details en patronen heb je echt het cowboy gevoel. Voeg nog een leuke hoed toe om je look helemaal af te maken.

Maximalisme

Groot, groter, grootst. Met een veel te grote trui of vest in opvallende felle kleuren de straat op? Dit is een trend die voor de extraverte personen is weggelegd. Met de opvallende grote kleding zul je zeker opvallende in de menigte. Hier vind je niks subtiel, je mouwen en schoenen ogen lekker lomp.

Door admin