eetkamer-tafel

Mannen willen snel aan de slag kunnen, ook met een klus(je). Wij begrijpen die behoefte, vandaar dat wij een ruime collectie bladen & tafelbladen –  perfect op maat gezaagd aanleveren, tot op de mm nauwkeurig! Nu hebben we jouw aandacht toch? 

Eiken bladen op maat!

Een blad eikenhout (op maat) van EIKENvakman.nl wordt altijd op basis van jouw specifieke bestelling vervaardigd. Het duurt helaas wel 3 weken, maar dan heb je wel een perfect product, volledig op maat vervaardigd. Eikenhout voor binnen is tegenwoordig immens populair en de mogelijke interieurtoepassingen van onze eiken bladen zijn enorm dives. Natuurlijk is het tv-meubelblad van eikenhout nu erg trendy, maar wat dacht je van rustieke kastplanken, een stoer schap in de keuken, unieke wandplanken in de woonkamer, een mooi blad voor de wastafel in de badkamer, een blad voor het fonteintje in de wc, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen er altijd voor dat jij een prachtig eiken blad ontvangt, van topkwaliteit, waarmee je direct vooruit kan!

Hoe zit het met de diktes?

Een dik eiken blad is hip en natuurlijk oogt een dik blad ook stoer & robuust. Maar hoe zit dit precies? Een eiken blad is bij ons in diverse ‘diktes’ verkrijgbaar: van 2 cm tot en met 6 cm. Hierbij is het belangrijk om onderscheid te maken tussen 1-laags en meerlaags. 1-laags houdt in dat er sprake is van een massief blad waarbij de dikte bestaat uit 1 massieve plank. Bij een meerlaags blad wordt de bladdikte gerealiseerd door meerdere planken, die in de dikte verlijmd zijn. Zo wordt ons 2-laags blad van 4 cm dik vervaardigd uit twee lagen van 2 cm dik. Ook hebben wij een ‘opgedikt blad’ van 6 cm dik opgenomen in onze eiken bladen collectie. Dit blad lijkt optisch op een 3-laags eiken blad, maar is hol van binnen. Het grote voordeel van een opgedikt blad is – naast het feit dat deze bladen extreem stabiel zijn – met name de prijs: Een dik blad voor een scherpe prijs. 

Tafelbladen, bladen & panelen.

Deze zijn allemaal direct online te bestellen bij EIKENvakman.nl, maar wat is nu precies het verschil. Tafelbladen hebben de meest hoge ‘afwerkingsniveau’s’ en ook zijn deze vaak (eventueel optioneel) voorzien van gleuven aan de onderzijde en ijzeren strips om werking te voorkomen. Ook zijn de randen mooi afgerond (geen harde kanten meer). Onze eiken bladen hebben wel harde kanten en zijn nooit voorzien van strips / gleuven. De meeste van onze bladen en tafelbladen kunnen tot op de mm nauwkeurig op maat besteld worden. Een eikenhouten paneel bij EIKENvakman kan alleen in een aantal vaste afmetingen besteld kunnen worden, maar zijn daarom wel wat goedkoper en worden sneller geleverd. Wat jouw wensen ook zijn, je slaagt altijd bij EIKENvakman.nl!

Door admin