bloemen versturen

De dagen worden langer en de zon staat des te vaker aan de hemel; de zondagse middagen voor de open haard verplaatsen zich langzaam maar zeker naar middagen in de zon met een lekker verkoelend drankje. De lente- en aankomende zomerdagen gaan in Nederland vaak hand in hand met een verhoogd aantal bezoekjes aan je huis, gezellig! Mensen stappen sneller op de fiets om ‘even’ een kop koffie te doen, en zijn ook sneller geneigd om te blijven hangen voor het avondeten als je toch al zo lekker in de zon zit. Wanneer je bij een ander gezin of een bevriend stel bent uitgenodigd en zij daarin dus gastvrij zijn, is het altijd een leuk gebaar om een kleinigheidje mee te brengen! Lees snel de makkelijkste cadeautjes voor op bezoek bij een ander.

Spelletjes

Voor een kleine €10,- heb je tegenwoordig al een gezelschapsspelletje in handen! Bij een spelletjeswinkel en tegenwoordig zelfs bij de drogist kan je terecht voor leuke spelletjes, zoals Qwixx, SkipBo of Halli Galli. Komt altijd goed van pas en wellicht nog leuk om met z’n allen te spelen tijdens het bezoek.

Flesje wijn 

Altijd lekker en erg toegankelijk, met een lekker flesje witte of rode wijn zit je natuurlijk bijna nooit verkeerd. Bedenk wel van tevoren of degene bij wie je op bezoek gaat alcohol drinkt, anders is het misschien niet zo gepast! Wanneer de mensen bij wie je langsgaat wel alcohol drinken, maar geen wijnliefhebbers zijn kan je natuurlijk ook kiezen voor een aantal biertjes of een flesje sterke drank! 

Bosje bloemen

Op de markt of via een online bestelling koop je de mooiste kleurrijkste bloemen voor een kleine prijs, in de lente en in de zomer is dit natuurlijk altijd een gepast cadeau; past goed bij de tijd van het jaar! Wanneer je het cadeautje graag iets zou uitbreiden, zou je bij de bos bloemen een mooie bijpassende vaas kunnen aanschaffen. 

Borrel pakket

In de supermarkt kan je natuurlijk erg gemakkelijk borrelhapjes aanschaffen. Vaak gaat dit gepaard met aanbiedingen, zoals drie borrel bakjes voor €5,-. Op de markt kan je ook goed terecht voor heerlijke borrelhapjes, zoals bijvoorbeeld bij een kraam met Griekse tapas of juist de kraam waar ze Turkse hapjes verkopen. 

Gebak

Wanneer je in de ochtend een afspraakje hebt voor een heerlijke kop koffie, is het natuurlijk altijd gewenst om een lekker stukje gebak of heerlijke koeken mee te nemen! 

Door admin