Sinds een niet al te lange tijd bieden hotels hun kamers niet alleen meer aan voor overnachtingen, je kunt de kamers ook alleen overdag boeken. De hoteleigenaren vinden het zo zonde dat de kamers zoveel leeg staan dat ze met dit nieuwe concept de ruimtes vaker willen opvullen. Alle voordelen van een hotelkamer alleen dan zonder de overnachting. Lijkt het jou gek op in een hotel te verblijven zonder er te slapen? We zetten even wat momenten voor je op een rijtje waarbij deze oplossing geniaal blijkt te zijn. 

Een dag selfcare

Je hebt een drukke periode achter de rug of zit er middenin en je merkt dat je eigenlijk wel toe bent aan een beetje ontspanning. Je lichaam staat stijf van de spanning en de kinderen die constant thuis rondrennen maken het jouw leven ook niet altijd makkelijker. Soms is het gewoon echt tijd om er even uit te gaan. Helaas is er niet altijd tijd en ruimte om hier een vol weekend voor te pakken of meerdere dagen achter elkaar. Hotels hebben in veel gevallen niet alleen kamers, maar ook heerlijke andere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, een spa, een buitenterras en een heerlijk restaurant. De perfecte ingrediënten om een dag even helemaal tot rust te komen en te ontspannen. 

En dag rustig werken

Door de corona-pandemie zijn we allemaal meer dan ooit thuis gaan werken. Thuiswerken kan soms heerlijk zijn omdat je tusendoor eventjes de was kan vouwen, boodschapjes kan halen of alvast het avondeten op kunt zetten. Toch is het niet altijd een feestje… Als de kinderen terugkomen van school staan ze om de haverklap aan je deur te kloppen en wanneer je huisdieren hebt zullen deze ook de nodige aandacht vragen. Het kan heerlijk zijn om eens een hele dag in een hotelkamer te werken. Zo heb je optimale focus en kun je in je pauzes heerlijk gebruik maken van de overige faciliteiten van het zwembad zoals een zwembad of het restaurant. 

Get A Day Room

Het vinden van hotels die overdag kamers aanbieden is sinds kort heel eenvoudig geworden. Bij Getadayroom vind je heel gemakkelijk een kamer die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de kamer volledig naar eigen wens boeken. Zo heb je al een hotel voor paar uur voor een goed tarief. Op de website vind je allerlei verschillende soorten hotels die zijn aangesloten in Nederland en België. Je vindt gegarandeerd waar je naar op zoek bent. 

Door admin