huawei-smartphones

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, zie je steeds meer modellen voorbij komen van allerlei verschillende merken. Dit kan de keuze soms moeilijk maken. Een van de keuzes die je kan maken is een smartphone van het merk Huawei. In deze tekst gaan we kijken waar dit merk precies vandaan komt en gaan we een aantal verschillende modellen bekijken en vergelijken zodat je de beste keuze voor jou kan maken.

Huawei

Huawei is een bedrijf dat gevestigd is in China en zich eerder alleen bezig hield met het beheren van IT-infrastructuur. Sinds 2012 is het bedrijf ook begonnen met het aanbieden van redelijk goedkope mobiele telefoons die werken op Android. Ze zijn ooit begonnen met een productlijn, maar hebben dit inmiddels verbreed naar verschillende productlijnen. Omdat de meeste smartphones steeds duurder worden, heeft Huawei een groter marktaandeel weten te bemachtigen.

Verschillende toestellen

Een bekend toestel op dit moment is de Huawei P20 uit de P series. Huawei heeft hiervoor de P10 gehad, maar omdat ze zo’n grote sprong qua technologie hebben gemaakt zijn zij direct overgegaan op de P20 in plaats van de P12. In de Huawei P series vindt je drie verschillende modellen, voor elke prijsklasse eentje die het beste aansluit. Om te beginnen met de Huawei P-lite. Dit is een budget toestel die vrij weinig kost, maar absoluut niet minder is. Daarnaast is er de gewone Huawei P20 en de Huawei P20 Pro. Dit laatste toestel heeft een camera met meer liefst 40 megapixels zodat je de allermooiste foto’s kan maken.

Naast de P series heeft Huawei ook de mate series. Ook in deze lijn heeft Huawei drie verschillende telefoons uitgebracht, voor elk budget een. Het verschil met de P-series zit hem vooral in het uiterlijk. Ook bij de mate series vindt je bij de Pro een fantastisch goede camera die vergelijkbaar is met de camera van de P-pro, maar zelfs nog meer AI-functies bezit. Als laatst heeft ook deze serie een lite versie wanneer je minder geld wil uitgeven aan een telefoon.

In 2018 heeft Huawei nog twee telefoons toegevoegd aan de Y series. De Y7 en de Y8. Beide mobiele telefoons in de Y series beschikken over een mooi groot scherm zodat alles wat je er op afspeelt prachtig te zien is. Beide apparaten beschikking over een goeie camera en draaien op Android versie 8.0.

Tot slot

Naar welke telefoon je dan ook op zoek bent, Huawei heeft een goed assortiment voor alle verschillende budgetten. Op die manier is er altijd een telefoon die het beste bij jou past.

Door admin