E-liquids, de vloeistoffen die u nodig heeft om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van uw e-smoker, kennen een grote variëteit in smaken. Berry’s Mix, Guava Sweet Sour en Lemon Shake zijn geen namen waar u raar van moet opkijken als u een webshop als Smokesmarter.nl opent. 

Maar als u iets langer blijft kijken, dan zult u opmerken dat er ook flesjes verkrijgbaar zijn die luisteren naar de naam ‘nic salt’. Maar wat zijn e-liquids met nic salt eigenlijk? In dit blog proberen we dat zo goed mogelijk uit te leggen, zodat u straks beter beslagen ten ijs komt als u de URL van een webshop in e-smokers intoetst in de adresbalk. 

Alternatief voor freebase

Het merendeel van de e-liquids die op de markt zijn, wordt gevuld met zogenaamde ‘freebase nicotine’. Dit is de pure variant van nicotine en is dan ook de meest gangbare vorm. Nic salt kunt u eigenlijk zien als een alternatief voor de freebase nicotine. Nic salt wordt geconstrueerd uit tabaksbladeren en bevindt zich aan de binnenzijde van de plant. 

Kenmerken nic salt

Een belangrijk kenmerk van nic salt, is de houdbaarheid. Nic salt blijft namelijk veel langer goed dan reguliere nicotine, waardoor het niet erg is als de nic salt flesjes een poosje in uw voorraadkast blijven staan. Rokers die gebruikmaken van de e-smoker kiezen meestal met een reden voor nic salt. Dit goedje zorgt er namelijk voor dat de nadrukkelijke wens om nicotine binnen te krijgen sneller verdwijnt. Het heeft dus een wat gunstigere werking op uw verslaving, aangezien u minder snel de behoefte heeft om nog een hijsje te nemen van uw e-sigaret. Kiezen voor een hoger nicotinegehalte is dan ook hetgeen wat veel gebruikers doen, omdat de behoefte al snel bevredigd is. 

Smokesmarter

We hopen dat u nu beter weet wat de verschillen zijn tussen nic salt en freebase nicotine in uw e-liquid. Wilt u nog wat meer informatie inwinnen? Een partij die u hier graag bij helpt is Smokesmarter. Zij beschikken over een ruim assortiment vloeistoffen en u zit hier tevens goed voor andere accessoires voor uw e-sigaret zoals coils en clearomizers.  

Door admin