plantaardige-eiwitshakes

Je bent over de afgelopen jaren steeds bewuster gaan leven. Sporten is een nieuw en vast onderdeel van je dag geworden en de keuze voor je voeding is inmiddels bijna helemaal biologisch. Je probeert zoveel mogelijk de fiets te pakken en de auto te laten staan. Daarnaast zijn recyclen en het gebruik van tweedehands producten inmiddels de normaalste zaak van de wereld van de wereld voor je geworden. 

Op het gebied van voeding ben je ook steeds minder dierlijke producten gaan gebruiken. Vlees en vis eet je inmiddels niet meer. De beschikbare vleesvervangers zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en voorzien je van alle voedingsstoffen die je nodig hebt. En andere producten zoals bijvoorbeeld kaas en boter zijn tegenwoordig ook in vegan versies volop verkrijgbaar.

Erwten-eiwit als de ideale diervriendelijke proteïnebron

Als dagelijkse sporter ben je daarom ook op zoek gegaan naar alternatieve vormen om proteïnen binnen te krijgen. Tegenwoordig zijn er gelukkig ook meerdere vegan eiwitpoeders beschikbaar. Op deze manier kun je jezelf ervan verzekeren dat je gebruikelijke shake die je na het sporten neemt, je voorziet van alle proteïne die je nodig hebt en die daarnaast ook volledig diervriendelijk is. 

De plantaardige eiwitten zijn gemaakt van hoogwaardig erwten-eiwit. Deze zorgt voor een fijne smaak, zonder kunstmatige zoet- en smaakstoffen. Gemaakt van pure premium erwten-eiwitten zijn de eiwitshakes 100% plantaardig. Je spierherstel en –opbouw na het sporten hebben hier dan ook meer dan voldoende aan. Het is een complete eiwitbron die alle essentiële onderdelen bevat die jouw spieren na een flinke sessie nodig hebben. 

Vrij van lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda’s

Gemaakt van erwten-eiwit, zijn deze shakes ook vrij van lactose, gluten, soja, noten, suiker en pinda’s. Als je hier allergisch voor bent, zijn de eiwitshakes de ideale oplossing om problemen zoals een slechte huid, een opgeblazen gevoel of onrustige darmen te voorkomen. Eenvoudig te mengen met water of plantaardige melk, even schudden en je bent klaar! 

De eiwitshakes zijn gemakkelijk online te bestellen. Als je voor 17 uur bestelt, heb je je diervriendelijke proteïne shakes de volgende al in huis. Daarnaast kun je ze ook terugvinden in honderden speciaalzaken door het hele land!

Door admin