baby kleding

Niets zo leuk om babykleding te kopen, of het nu voor je eigen baby is of voor die van een ander. Uiteraard wordt daar de verschillende kledingmerken voor baby’s handig op ingesprongen met nieuwe trends. Helemaal niet erg want, zoals we al zeiden, het kopen van babykleding blijft leuk. Daarom hieronder de trends op het gebied van babykleding van dit moment.

Bosdieren zijn op het moment erg populair bij ontwerpen van babykleding

In een de babymode zien we een aantal thema’s elk seizoen terug komen en dan meestal met net een andere inslag. Zo zien we het thema dieren elk jaar terugkomen. Dit jaar staat de uil, het hert en de vos in het middelpunt van de belangstelling. Vooral bosdieren lijken het dit voorjaar en zomer erg goed te doen. Daarnaast zijn er ook veel ontwerpen te vinden die zijn geïnspireerd op verkeer en vervoer, zoals metrokaarten en verkeersborden.

Welke kleuren zijn er op dit moment populair?

Wat betreft kleuren zijn blauw, geel en oranje erg populair deze zomer. Dit werd eigenlijk al ingezet door de lentetrends. Ook variaties hierop en combinaties hiervan zullen steeds meer te zien zijn op straat bij kinderen.

Wijdere, comfortabele broeken niet alleen trendy in dameskleding

De styling elementen die een comeback aan het maken zijn, zijn de zogenaamde culottes; de wijde broeken voor meisjes. Deze trend zien we al langer in de damesmode. Ook de ruit als patroon maakt zijn comeback en zullen we ook veel meer rokjes op de schoolpleinen gaan zien.

Stoere trainingspakken en stijlvolle jogging suits

Wat de mogelijke modetrends op het gebied van baby- en kinderkleding mogen zijn, het is vooral belangrijk dat de kleding lekker zit en dat je kind er zich prettig in voelt. Daar speelt de ‚sportieve trend’ erg op in. Denk daarbij aan stoere Adidas trainingspakken of stijlvolle jogging suits, vooral in pasteltinten. Dit in tegenstelling tot de aarde kleuren die we afgelopen winter hierin zagen.

Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker bij de keuze van babykleding

Je kunt daarnaast ook nog, bij het kiezen van kinderkleding rekening houden met de herkomst ervan. Er zijn bedrijven die zich richten op eerlijke baby- en kinderkleding. Deze duurzaamheid begint in alle facetten van ons dagelijks leven steeds belangrijker te worden…. dus ook bij de keuze welke babykleding we kopen.

Door admin