wandelvakantie-in-europa

Europa heeft prachtige gebieden die je kunt ontdekken tijdens je wandelvakantie. In elk land zijn er speciaal aangelegde wandelroutes, waar je middenin de natuur kunt genieten van het prachtige landschap. Welk seizoen je ook kiest om van je wandelvakantie in Europa te genieten, ieder land heeft zijn eigen charme en klimaat en zijn beslist de moeite waard om te bezoeken. Om je op weg te helpen komen hier de mooiste wandelvakantie bestemmingen in Europa op een rij.

Mooie wandelvakanties in Schotland

Ontdek hoe uniek de wandelreizen in Schotland zijn. Verken tijdens wandelexcursies de plaatsen Pitlochry en Tyndrum, waar je de eilanden Mull, Iona, Kerrera en de Trossachs zult ontdekken.

IJsland

IJsland wordt steeds meer ontdekt door fervente wandelliefhebbers. Wandelen in Europa, daar mag IJsland zeker niet in ontbreken. Het prachtige land wordt steeds meer ontdekt door wandelliefhebbers. Het land is bedekt met ijskappen, je kunt tijdens het wandelen het noorderlicht zien en ontdek de steenwoestijnen, vulkanen, geisers en modderpoelen!

wandelen-in-europa

Portugal

Portugal is een prachtig land om wandelend te ontdekken. In het achterland, waar bijna geen toeristen komen, kun je de verborgen dorpjes, kastelen, kloosters en uitgestrekte wijnvelden ontdekken. In de afgelegen bergen kun je heel af en toe een wolf spotten. Wil je liever dichter bij de kust wandelen? Grote kans dat je dan dolfijnen en walvissen spot.

Italië

Mooie wandelvakanties tref je zeker in Italië. Het land staat bekend om zijn Romeinse architectuur, cultureel erfgoed en prachtige wijnheuvels. Ontdek in het noorden de Dolomieten of kom wandelen in het diepe zuiden, zoals Sicilië. In Italië kun je genieten van combinatiereizen zoals, cultuurwandelreizen of/en wijnwandelreizen.

Duitsland

Duitsland heeft goedkope wandelvakanties met een uitgebreid wandelaanbod. Het land is bijzonder mooi en is erg veelzijdig. Ontdek de Duitse gastvrijheid in combinatie met comfort, kwaliteit en sfeer.

Wandelen in Europa kan al voor een klein budget, iedereen kan profiteren van goedkope wandelvakanties door in het voor- of naseizoen te reizen of te profiteren van vroegboekkortingen.

Door admin