hippe-woonaccessoires

Hier woon ik

Je intérieur zegt heel veel over je zelf, over wie jij als persoon bent. Wat wil jij uitstralen en wat voelt prettig voor jou? Je woning moet aanvoelen als ‘echt jou’ en waneer er vrienden op bezoek komen moeten ze ook kunnen zien dat jij daar woont. Je huis opleuken en afstijlen kun je het beste doen met woonaccessoires.
Woonaccessoires zijn items die je interieur compleet maken. Gelukkig leven wij in een tijd waarin leuke woonaccessoires voor een hip interieur heel makelij te scoren zijn. Zowel online als offline barst het van de leuke items die jij kunt kopen om je huis te personaliseren.
Hippe woonaccessoires hoeven ook helemaal niet zo duur te zijn. Tegenwoordig is vintage en retro ook weer helemaal hip and happening dus kun jij ook op het gemak alle rommelmarktjes af struinen en langs vintage shops gaan om net dat ene leuke item te vinden wat je nergens anders zou kunnen vinden

DIY woonaccessoires on a budget

Wanneer je op zoek bent naar hippe woonaccessoires om je woonruimte te stijlen kun je er voor kiezen om woonaccessoires te kopen maar je kunt zelf ook lekker creatief aan de slag gaan. Een interieur compleet maken gaat ook heel goed met homemade accessoires. Kijk eens goed in je woning rond of op de zolder bij je ouders. Ga eens langs die ene zondagsmarkt waar je al weken heen wilt gaan of snuffel eens rond bij dat leuke tweedehands zaakje in de stad. Grote kans dat je een item scoort dat je nieuw leven in kunt blazen door het wat aan te passen. Zo heb je een leuk gepersonaliseerd item voor in je interieur en ben je een middagje lekker creatief bezig geweest.
Heb je nog een oude lamp? Verwissel de lampenkap! Heb je nog fotolijstjes liggen die ongebruikt in een doos wegkwijnen? Tover ze te voorschijn en geef de lijst een nieuw lakje. Bij verschillende hobby winkels kun je ‘spray paint’ kopen in allerlei hippe en trendy kleurtjes waarbij je de lijst heel makkelijk over kunt spuiten. Het zal je verbazen wat een verschil dat nieuwe kleurtje aan je fotolijst zal geven. Kies je leukste foto’s uit en laat deze bij een printshop uitprinten. Zo heb je ineens zelf een heel leuk nieuwe woonaccessoire gecreëerd zonder dat dit je een rib uit je lijf kost.

Hippe en trendy woonaccessoires

Zoek je naast DIY woonaccessoires ook leuke woonaccessoires voor een hip interieur die je in de winkel kunt kopen ga dan op zoek naar ‘de fab 5’. Want met deze 5 items zul je merken dat je interieur direct een hele andere en leukere look krijgt.

Kies een hip en trendy vloerkleed: Kleden zijn nu helemaal in. Koop een mooi kleedje voor de vloer en zorg dat deze goed matched met de kleur op je muren.

Sierkussens zijn je beste vriendin: Zorg dat de kleuren in de kussens terugkomen in je nieuwe kleedje. Ga ook voor verschillende maten en texturen voor een frisse uitstraling

Kaarsen kaarsen kaarsen: Perfect voor die netflix en chill avondjes

Hippe verlichting: Ga voor industriële lampen die je interieur net wat stoerder maken

Lightbox: Een lightbox met een motiverende quote ziet er niet alleen goed uit, het doet je ook nog eens goed 

Door admin