shake

Je huid is het kenmerk van veroudering, in de loop van de jaren zie je dat je ouder wordt als eerst aan je huid. Maar heb jij je wel eens afgevraagd hoe dit kan? Nou op een gegeven moment maakt je huid minder collageen aan, waardoor je huid minder vitaal blijft, dus sneller rimpels krijgt. Door een beauty shake te gebruiken wordt de kans hierop minder. In de Luminous Beauty Shake zit namelijk collageen, hierdoor wordt de huid van binnenuit versterkt. Wil je meer weten over deze beauty shake? Lees dan snel verder!

Dit doet callogeen met je huid

Collageen is een stof in je huid. Het maakt ongeveer 80/90% uit van alle eiwitten in ons lichaam, je kan dus wel zeggen dat het een van de meest voorkomende eiwitten in ons lichaam is. type I collageen is echter het sterkste van allemaal. Het is ook de dichtste van allemaal met een dikte van ongeveer twee duizendsten van een inch. Collageen- en elastinevezels zijn bundels eiwitten die onze huid zijn elasticiteit geven. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid elastine en collageen eiwit die in onze huid aanwezig zijn. Dit betekent dat naarmate we ouder worden, we onze elasticiteit verliezen en vatbaarder worden voor rimpels. Dat de eiwitten en elastine uit onze huid verdwijnen, betekent niet dat het niet toegevoegd hoeft te worden. Door de luminous shake te drinken zorg je ervoor dat je huid deze ingrediënten binnen krijgt. 

Er zijn nog meer voordelen

We hebben alle goede voordelen die voortkomen uit de vitamines en minderalen die in de Luminous Beauty Shake zitten nog niet opgenoemd. Dit zijn er gelukkig aardig wat, denk aan ondersteuning bij je gezondheid, meer natuurlijker energie, een stabiel hormoonhuishouding, je weerstand wordt beter, je krijgt er een beter geheugen van en jouw gemoedstoestand verbeterd. Daarnaast is deze shake ook nog een veganistische en bevat Vitamine C, zink en magnesium. Het is dus wel zeker dat een beauty shake meer voordelen dan nadelen heeft! 

De lumiunous Beauty Shake aanschaffen

Wil je graag meer weten over de beauty shake? Neem dan gerust een kijkje op de website van SuperFoodies. Hier staat meer informatie op over de shake. Heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers, ze helpen je namelijk graag verder.

Door admin