whirlpool-bad

Voor veel mensen is het een droom die moeilijk te verwezenlijken is. Een luxe ervaring in huis door middel van je eigen jacuzzi. Lekker tot rust komen in een comfortabel ligbad terwijl je lichaam aangenaam gestreeld wordt door een constante stroom bubbels. Maar het is niet langer een illusie die mijlenver blijft. 

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om thuis een whirlpool bad te installeren makkelijker dan ooit. Er is een grote hoeveelheid verschillende modellen te bestellen waarmee je jezelf verzekert van de ultieme wellness ervaring zonder dat je nog langer de deur uit moet. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je heel gemakkelijk een model kiezen dat in je badkamer past. 

Speciale air- of waterjets zorgen voor een ontspannen massage

Een whirlpool bad is niet meer dan een bubbelbad met uiteenlopende functies. De speciale air- of waterjets verzekeren je van een ontspannen massage waarmee lichaam en geest volledig tot rust komen. Het is een ware verademing voor je spieren en gewrichten en kan je helpen om bepaalde lichamelijke klachten te verlichten. 

De italiaanse immigrant Candido Enzo Jacuzzi was de uitvinder van het systeem. Zijn 15-maanden oude zoon had erg te lijden onder de effecten van reumatische klachten. Om de pijn van zijn jongen te verzachten ging hij op zoek naar een systeem waarmee de klachten kon verminderen. Hij ontwikkelde een speciale pomp die het water in de badkuip veranderde in een therapeutisch middel waarmee de klachten bestreden konden worden. Het systeem werkte, waarop hij het systeem patenteerde en daarmee werd het begrip jacuzzi een feit. 

Er zijn twee verschillende systemen whirlpool beschikbaar

Als je zelf op zoek bent naar een whirlpool systeem kun je tegenwoordig kiezen uit twee verschillende systemen. Bij het enkele systeem is het whirlpool bad uitgerust met rug,- zij- en voetenjets. De whirlpool baden met een dubbel systeem zijn tevens voorzien van airjets op de bodem van het bad, je ervan verzekerd dat de bubbels en waterstroom je lichaam van alle kanten voorziet van de ontspannende bubbels. 

Er zijn talloze modellen leverbaar in uiteenlopende groottes, maten en vervaardigd van verschillende materialen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je badkamer kun je een keuze maken die aansluit op de mogelijkheden die er voorhanden zijn.

Door admin