Nu de zomer weer tot een einde komt en de dagen korter beginnen te worden, wordt jij een beetje huiverig voor de maanden die komen gaan. Je bent geen wintermens en de voortdurende duisternis van de komende tijd zorgt er nu al voor dat jij je ongemakkelijk begint te voelen. Het ’s ochtends wakker worden in het donker en de deur uitgaan voordat de zon opkomt is een ritueel dat je liever vermijdt en het feit dat de zon reeds onder is als jij  aan het eind van de dag je werk verlaat, maken dat de winter niet snel genoeg voorbij kan gaan.

Gelukkig is het nog niet zover en heb je nog een aantal weken om je voor te bereiden op de in aankomst zijnde herfst. Om er voor te zorgen dat je je straks in ieder geval thuis prettig voelt, heb je daarom besloten dat als het later donker is buiten, er straks in ieder geval genoeg licht binnen is om er zeker van te zijn dat je niet in een winterdepressie belandt. 

Het is hoog tijd om de verlichting in je huis te vernieuwen en te verbeteren

Het is tijd voor een grondige revisie van de verlichting en daarom wordt het hoog tijd om wat moderne trucs in je woning te introduceren, waarmee het lijkt of bij jou thuis de zon altijd schijnt. Daarom heb je besloten Gu10 armaturen online kopen, waarmee je zowel de salon- en eettafel perfect kunt uitlichten en daarnaast een aantal andere zorgvuldige gekozen plekken van de benodigde sfeerverlichting gaat voorzien. 

De kamer lamp die nu nog in de woonkamer boven de salontafel hangt, is nog afkomstig uit het oude huis van je ouders en is daarom nodig aan vervanging toe. Boven de eettafel hangt een antieke lampenkap waaronder een spaarlamp brandt, die meer een schemerlicht veroorzaakt dan dat die voldoende licht geeft om je eten op tafel te kunnen zien. Als laatste zijn er twee strategische bureaulampen die een paar hoeken zo uitlichten dat er net geen volledige duisternis is en de schemerlamp die je nog uit je studententijd hebt bewaard heeft inmiddels ook zijn beste tijd gehad. 

Met de installatie van Gu10 armaturen die zijn voorzien van verschillende spots, kun je gemakkelijk de hoeveelheid licht in je huis controleren. Naast het zorgvuldig uitlichten van specifieke plekken in je woning, kun je de spots daarnaast als hoofdverlichting gebruiken door ze te installeren op belangrijke locaties. Op deze manier ben je de duisternis straks een stap voor en kun je je probleemloos voor bereiden op de maanden die komen gaan.

Door admin