memorabele-reizen-die-je-gemaakt-moet-hebben

Ga op avontuur en leer nieuwe culturen kennen. Reizen maakt het leven interessanter en geeft enorm veel voldoening. Wil je weten welke 5 memorabele reizen je echt gemaakt moeten? In dit artikel hebben de top 5 aan memorabele reizen die je eens moet maken in jouw leven op een rijtje gezet.

Citytrip

Toe aan een korte reis met veel diepgang? Dan is de citytrip de beste optie. Er zijn bijzonder veel interessante steden die je kunt bezoeken. Zo kun je Europese hoofdsteden aandoen voor een weekend of midweek, of ga op verre citytrip naar Tokyo of New York.

Wildlife tour

Droom jij er ook van om de ‘Big Five’ te spotten. Ga mee op een Wild Life tour door Afrika en zie de wilde savanne dieren in het echt. Rijdt met een Jeep en echte rangers door de natuurreservaten en geniet van natuur op zijn allermooist. Het is een echt luxe reis dat vaak volledig wordt georganiseerd.

Cruise

Wil jij een luxe reis? Vaar dan mee op een cruiseschip en ervaar het genot van luxe. De cruisecabines zijn voorzien van extreem comfort en er is iedere dag heerlijk eten aan het buffet. Ook worden er topshows gegeven aan boord en is er altijd wel wat te beleven. Tijdens deze luxe reis vaar je meermaals aan land en kun je mooie kustplaatsjes bezoeken.

Oriëntal Express

Wil je net even iets totaal anders? Dan is de Oriëntal Express een perfecte optie. Stap in Rusland op de trein en rijdt door Rusland, Mongolië, Tibet naar China. Je zit gedurende enkele weken in de trein en komt bij verschillende prachtige steden aan. Het is een onvergetelijke ervaring.

Wandelvakantie

Een wandelvakantie kan ietwat suf klinken, maar verander je het in een hike vakantie, dan klinkt het een stuk uitdagender. In Oost-Europa zijn er geweldige hike routes die door meerdere landen lopen. Wandel deze adembenemende routes en geniet van een actieve vakantie in de natuur. Er zijn over de hele wereld genoeg hike routes om ieder jaar een geweldige wandelvakantie uit te zoeken.

Wacht niet met reizen tot je ouder bent, maar pak nu de kans en geniet van deze 5 geweldige reis mogelijkheden. Het zijn reizen die echt eens moet meemaken. Je kunt het dagelijks leven even loslaten en genieten van een geweldig avontuur en onvergetelijke reiservaring.

Door admin