cadeau voor vader

Als het Vaderdag is, of je vaders verjaardag, wil jij hem graag een leuk cadeau geven. Dit kan best lastig zijn, want wat vindt jouw vader nou leuk? Je kan ervoor kiezen om iets persoonlijks te geven, of juist een soort inside joke. In deze blog zullen wij vijf cadeaus benoemen die leuk kunnen zijn voor jouw vader, dus lees snel verder!

  1. Naar de voetbal

Als kind was het altijd leuk om met je vader naar de voetbal te gaan. Misschien snapte je nog niet eens echt wat er op het veld gebeurde; het geluid van een stadion kon al heel overweldigend zijn. Het kan heel leuk zijn om dit soort momenten opnieuw te beleven. Misschien supporten jullie hetzelfde team; misschien ook juist niet. In principe maakt het niet zo veel uit, een voetbalwedstrijd bezoeken met je vader is altijd speciaal, en daarom ook een heel leuk cadeau.

  1. Een sleutelhanger

De kans is groot dat jouw vader zijn sleutelbos te allen tijde met zich meedraagt. Een sleutelhanger is daarom een heel leuk cadeau, omdat hij deze vaak zal zien. Je kan sleutelhangers van heel veel verschillende dingen aanschaffen: je kan ervoor kiezen om een sleutelhanger mee te nemen van een plek waar je bent geweest, maar je kan er ook voor kiezen om een fotootje aan je sleutelhanger toe te voegen. 

  1. Een bieropener

Een bieropener biedt vrijwel dezelfde mogelijkheden als een sleutelhanger, want dit cadeau kan je ook zelf aanpassen naar hoe jij het wil. Je kan er een klein grapje van maken, maar je kan er ook voor kiezen om er een tekst op te zetten die jouw vader mooi vindt, of die jou aan je vader herinnert. Wanneer je een bieropener geeft, is het wel slim om na te gaan of je vader houdt van een biertje. Als dit niet het geval is, zal hij niet veel aan een bieropener hebben. 

  1. Gekke sokken

Sokken zijn een erg praktisch cadeau, omdat iedereen sokken draagt. Om het een wat minder standaard cadeau te maken, kan je ervoor kiezen om sokken met een gek design te geven. Jouw vader zal dit waarschijnlijk erg grappig vinden, maar ze alsnog met trots dragen. 

  1. Een telefoonhoesje

Als jouw vader veel gebruik maakt van zijn telefoon, kan het leuk zijn om zelf een telefoonhoesje voor hem te ontwerpen. Hierop kan je een foto van jullie twee plaatsen, of iets wat je aan hem herinnert. Via Hoesjemaken.nl is het mogelijk om zelf een hoesje te ontwerpen. Zij hebben hoesjes  beschikbaar voor veel verschillende telefoons, dus ook sowieso die van jouw vader. 

Door admin