cadeaublunders

Cadeaublunders, we kunnen er bijna een boek over schrijven. Ben jij ook weleens de fout in gegaan en wil je dat deze keer koste wat het kost voorkomen? Lees dan even verder, want in onderstaande blog geven wij jou een idee van drie cadeaublunders die je liever niet maakt. Lees snel verder!

Het zoveelste afgezaagde cadeau dat werkelijk waar iedereen geeft

Oké, we moeten toegeven dat dit niet echt een blunder is. Toch is het wel iets om rekening mee te houden, want van het zoveelste doosje bonbons, flesje wijn of bosje bloemen wordt vrijwel niemand blij. Bloemen, bonbons en wijn zijn voorbeelden van cadeaus die werkelijk waar iedereen geeft (en dus ook krijgt). Waarom? Het is zo makkelijk! Het zijn cadeaus die je in enkele supermarkt wel kunt kopen. En wie houdt er nou niet van chocola!?

Toch kunnen wij het jou ten zeerste aanraden om te kiezen voor een iets origineler cadeau, een cadeau met een persoonlijk tintje bijvoorbeeld waar jij nachtenlang over hebt liggen brainstormen. Voorbeelden van originele en persoonlijke cadeaus die naar ons idee altijd goed in de smaak vallen zijn fotocadeaus. Zo zijn er tal van verschillende websites waar jij jouw eigen fotocadeau kunt ontwikkelen. Van onderzetters en mokken, agenda’s en kalenders, tot muismatten en kussenslopen. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of je kunt het wel als fotocadeau bestellen.

Inpakpapier voor Sinterklaas kan toch ook prima?

Sommige mensen maken geen onderscheid tussen het ene inpakpapier en het andere. Heb je nog wat inpakpapier voor Sinterklaas van drie jaar terug liggen? Dat kan toch prima als cadeaupapier? Helaas moeten wij hier even op de rem trappen, want dit is een veelgemaakte blunder die je vrij eenvoudig kunt voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen is mooi nieuw inpakpapier bestellen op Rotimshop.nl. Gooi meteen wat cadeautasjes, linten en strikken in je winkelwagentje en je kunt weer een hele tijd vooruit!

Een fout cadeau ten overstaan van ouders, schoonouders en andere familieleden

Een fout cadeau geven ten overstaan van onder andere ouders, eventuele schoonouders en andere familieleden is een blunder die je liever ook wilt voorkomen. Je brengt er niet alleen jezelf mee in de verlegenheid, maar ook het feestvarken en de rest van de genodigden. Kies daarom altijd het juiste moment om jouw cadeau te overhandigen.

Door admin