bikiniproof-voor-de-zomer

Bikiniproof voor de zomer begint nu 

Kan je geloven hoe snel 2018 voor bij is gevlogen? We zitten nu al weer in 2019 en ook al weer op de helft van januari. Waar blijft de tijd? Voordat je het weet is het zomer en mogen de bikini’s weer uit de kast getrokken worden. Ben jij al bikiniproof voor de zomer? 
Voor iedereen is bikiniproof zijn weer iets anders. Laten we voorop stellen dat iedereen, ongeacht je maat en proporties een bikinibody heeft! Zolang jij je goed voelt in je vel zul je dit ook uitstralen. 
Maar we mogen natuurlijk wel altijd werken aan ons lichaam. En als jij graag wat kilootjes wilt afvallen voor de zomer is dit het juiste moment om te beginnen. Zorg dat ook jij zelfverzekerd in je bikini zult rondrennen op het strand strakjes! 

Afvallen voor de zomer 

Als jij wat extra kilootjes hebt waar je graag van af wilt is dit het moment om te beginnen. Je hoeft het niet alleen te doen. Schrijf je in bij een sportschool en ga samen met een professional aan de slag. We leven in een tijdsperk dat we gelukkig een beroep kunnen doen om diëtisten, personal trainers, coaches en nog veel meer. Zo hoef jij dit afval proces niet alleen aan te gaan maar kan je ondersteund worden door echte professionals. Zoek uit wat voor jou werkt en begin vandaag. Voor je het weet is het zomer en worden de bikini’s uit de kast getrokken. 

zelfverzekerd-in-je-bikini

Voordelen van werken met een personal trainer 

Werken met een trainer is vaak een stok achter de deur. Het kan voorkomen, vooral in het begin, dat je echt geen zin hebt om te sporten. Wanneer je met een trainer traint en hier ook flink voor betaald is gebleken dat men toch wel sneller naar de gym gaat. Ook is het fijn om met een trainer aan de slag te gaan omdat deze verstand van zaken heeft en een trainingsschema voor jou kan opstellen. Vaak is het een beetje eng, naar de sportschool gaan, want wat ga je doen? 45 Minuten op de loopband rennen om vervolgens weer naar huis te gaan is ook weer zo saai. Een trainer zal een gepersonaliseerd schema opstellen zodat jij er zeker van kunt zijn dat ook jij je fitgoals zult behalen en helemaal strak de zomer in zult gaan. 

Ga naar een diëtist 

Wanneer men het woord diëtist hoort, wordt dit vaak geassocieerd met overgewicht. Maar dit is niet perse altijd aan de orde. Een diëtist kan je helpen met afvallen, dat klopt maar dat is niet het enige doel. Je leert meer over voeding en je leert ook gezonder te eten. Een goede en gezonde voeding is enorm belangrijk wanneer je wat kilo’s kwijt wilt. Daarnaast zul je ook merken dat wanneer jij je voedingspatroon aanpast je ook veel lekkerder in je vel zult gaan zitten. Je zult je minder snel moe voelen, meer energie hebben, wat weer perfect is voor wanneer je wilt gaan sporten. 

Pak het dit jaar op tijd aan en gebruik alle hulpmiddelen waar je toegang tot hebt. Zo zul jij er zelf voor zorgen dat ook jij je dit jaar zelfverzekerd in je bikini zult voelen!

Door admin