iphone-12-max-hoesje

Wanneer hij precies uitkomt is nog onbekend, sterker nog, we weten nog niet eens wanneer hij gepresenteerd wordt. Wat we wel weten is dat het niet lang meer duurt voordat Apple met zijn nieuwe telefoon komt, de iPhone 12 Pro. Daarnaast weten we ook dat, als je die aanschaft, je die zo goed mogelijk beschermd wil hebben. Daarnaast wil je natuurlijk ook weten wat de mooiste iPhone 12 Pro Max hoesjes en voor andere modellen zijn. We kijken daarom met je mee, vertellen hieronder welke opties er voor een beschermhoes voor de nieuwe iPhone zijn.

Functionaliteit of looks, voor ieder wat wils

Ondertussen is er online een enorm assortiment aan hoesjes en cases om jouw iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen beschadigingen en vuil. Of het nu gaat om functionaliteit of looks; er is voor elk wat wils. Zo zijn er vele aanbieders van wallet cases, flipcases en bumper cases. Ook voor de kleur en het materiaal zijn er enorm veel opties voor iPhone hoesjes: siliconen, leer, kunststof, canvas én in alle mogelijke kleuren en merken.

Wallet case

Vind je het handig om jouw pasjes en telefoon bij elkaar te houden? Kijk dan eens voor een wallet case. Dit is een beschermhoes voor je telefoon die ook direct fungeert als portemonnee, vandaar de naam wallet case. Zo’n hoesje heeft namelijk ruimte voor pasjes, die je in verschillende vakjes kwijt kunt. Aangezien we steeds minder met cash geld betalen, is dit voldoende. De meesten van ons hebben niet veel cash meer op zak, zelfs de kleinste betalingen doe je tegenwoordig met je bankpas.

Backcovers met shockproof ring

Ook zien we steeds vaker speciale backcovers met shockproof ring. Deze stevige hoesjes geven goede bescherming tegen krassen en bij vallen en stoten en zijn gemaakt van stevig en kwalitatief materiaal. De ring op de achterkant is makkelijk om je toestel vast te houden en kan ook nog eens gebruikt worden om het toestel handig neer te zetten. 

Optimale bescherming iPhone

Ben je een onhandig type en laat jij jouw iPhone weleens vallen? Dan zijn er ook hoesjes die jouw smartphone beschermen tegen vallen vanaf een hoogte van 1, 2 of 3 meter. Denk hierbij aan siliconen hoesjes met extra versteviging bij de hoeken. Hierbij is je scherm nog wel onbeschermd, maar ondertussen zijn er ook varianten met bescherming hiervoor, of je koopt een aparte screenprotector

Diverse kleuren en materialen

Naast een iPhone hoesje voor elke wens, is er ook keuze uit diverse kleuren en materialen. Ga je voor een hoesje gemaakt van siliconen of kies je toch liever voor een luxer iPhone hoesje gemaakt van hoogwaardig leder? Of eventueel een hoesje van zelfhelend materiaal, dat krassen in het hoesje laat verdwijnen. Het materiaal en kleur dat je kiest kan ook nog gebaseerd worden op het feit of dat een privé of zakelijke telefoon is. Bij een privé telefoon is alles mogelijk, bij een zakelijke, en zeker als je vaak bij klanten komt of met relaties afspreekt, is een meer ingetogen ontwerp en kleur vaak raadzaam.

Als je dus een hoesje voor je nieuwe iPhone gaat uitkiezen, houdt dan rekening met je eisen en verlies dat functionele aspect niet uit het oog als je een hoesje vindt. Mensen laten zich daarin soms erg leiden door hun smaak, terwijl de eigenlijke functie van een hoesje bescherming is. 

Door admin