databundel-gaat-snel-op

Net de nieuwste Iphone 11 aangeschaft? Leuk hoor. Maar, er staat alweer een nieuw model op de planning. Hoewel de Iphone 11 al enorm veel kwaliteiten en functies heeft, zal de nieuwe Iphone hier nog een schepje bovenop doen. Er zijn een paar veranderingen. Deze lichten we graag kort toe. Zo kan je over een tijdje weer de nieuwste Iphone afsluiten met een telefoonabonnement. Dit zal namelijk sneller mogelijk zijn dan je denkt. De geruchten gaan dat de Iphone 12 over een paar weken al wordt uitgebracht.

Verschillende modellen

Apple staat bekend om de verschillende modellen die ze per Iphone uitbrengen. Zo heb je een variant van een Pro of  Pro Max. De ontwikkelingen hierin gaan nog net iets verder. De nieuwe Iphone 12 krijgt namelijk vier varianten: 

  • Iphone 12;
  • Iphone 12 mini;
  • Iphone 12 Pro;
  • Iphone 12 Pro Max.

Er zijn namelijk verschillende voorkeuren voor iedereen. Sommigen ervaren de Pro Max namelijk als erg groot. Apple heeft geluisterd naar deze wensen en behoeftes door een mini-variant toe te voegen. Zo is er voor ieder wat wils.

Ander design

Apple heeft in de afgelopen jaren geen opvallende veranderingen gedaan als het aankomt op de design van Iphone. Ook niet heel gek. De Iphone is namelijk uit duizenden te herkennen en heeft daarin een mooie merkidentiteit. Toch lijkt er bij de Iphone 12 een verandering in te komen. Het nieuwe model lijkt gebaseerd te zijn op de Iphone 4. Zo krijgen de Iphones dus een harde, in het oog springende frame met een platte achterkant. Wat is nou beter dan zo’n nostalgisch gevoel te creëren bij de echte Apple fans?

Op naar 5G

Andere landen kunnen er al mee aan de slag, maar in Nederland lijkt het ook steeds meer vorm te krijgen: het 5G-netwerk. Apple is achter de schermen al jaren bezig met de ontwikkeling van  4G naar 5G, maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren. Zo zal de Iphone 12 de eerste Iphone worden met 5G. Zo zal niet alleen de Iphone sneller worden, maar ook het internet van de Iphone. 

Prijzen

Hoewel er nog geen complete zekerheid is over de prijs van de nieuwe Iphone 12, zijn er al behoorlijk wat geruchten die de ronde gaan. Hoewel er verschillende veranderingen zijn ten opzichte van de Iphone 11, lijkt er geen forse stijging te zijn in de prijs van het nieuwe model. De prijzen volgens de geruchten:

  • iPhone 12: 809 euro
  • iPhone 12 mini: 759 euro
  • iPhone 12 Pro: 1159 euro
  • iPhone 12 Pro Max: 1259 euro

Grote zorgen over weer een flinke investering in de Iphone 12, zullen dan ook enorm meevallen. Dit heeft ook te maken met het feit dat Apple geen standaard oordopjes erbij toevoegt. Zelfs een oplader zal worden weggelaten. De reden hierachter heeft zeker niet te maken met het omlaag halen van de prijs. Apple wil namelijk duurzaamheid stimuleren door hiermee elektronisch afval te verminderen.

Verder geruchten over nieuwe functies van de Iphone 12 zijn er zeker, maar vooralsnog is er geen complete zekerheid over deze geruchten. Dat is nog afwachten wat Apple er over te zeggen heeft. 

Door admin