Om te beginnen wordt NLP even goed uitgelegd, want waarschijnlijk is niet iedereen bekend met deze ter.? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. De oorsprong hiervan ligt in de psychologie en gaat voornamelijk over het succesvol communiceren naar andere mensen. Communicatie is erg belangrijk in het leven en door een betere communicatie word je ook zelfverzekerder, wat weer kan helpen bij het succesvol afronden van taken.

Sterker en beter communiceren

Wat is NLP-NU? Via NLP-NU kun je meer te weten komen over NLP. Zij leggen namelijk meer uit op hun website, maar bieden ook verschillende trainingen of opleidingen aan. Via NLP-NU kun je dus niet alleen jezelf, maar ook anderen beter leren kennen. Niet alleen leer je communiceren, maar ook het analyseren en begrijpen van iemands gedrag staat hierin centraal.

Wat kies jij?

NLP-NL biedt verschillende NLP opleidingen en trainingen aan. Hoeveel dagen wens jij een opleiding? Kies bijvoorbeeld een 6-daagse, 12-daagse of 17 daagse opleiding. Je kunt ook kiezen om een training te volgen? Dan kun je kiezen uit verschillende toepassingsgebieden van NLP, zoals HRM, coachen, teamontwikkeling, sales en consultancy, trainingen en presentaties en projectmanagement en management. Het hangt er dus vanaf wat jij wilt leren en waar je in wilt groeien.

Bekijk de website

Als jouw voorkeur uit gaat naar het persoonlijke contact met NLP-NU kun je even bellen of mailen naar de medewerkers. Zij kunnen je meer informatie verschaffen en daarbij al jouw vragen beantwoorden. Als jij je wilt oriënteren op de website kun je op de website zoeken naar een bepaalde training of opleiding. Ook kun je online de gratis brochure aanvragen, zodat je hier ook meer kunt lezen over NLP. Waarom zou je zo’n training niet gaan doen als je er alleen maar sterker van wordt?

Door admin