wat geef je jonge ouders

Als je kersverse ouders kent, ken je dus iemand die al een tijdje niet voor zichzelf heeft gewinkeld. Ze hebben het namelijk te druk om hun hart, ziel, nachten en financiën in hun kleine mensje te stoppen. En de kans is groot dat diegenen wel een beetje verwennerij en verwennerij kunnen gebruiken. Een manier is het geven van een kraamcadeau, zoals een kraampakket kopen. Lees dus snel verder als je op zoek bent naar leuke kraamcadeaus!

Een waterfles

Pasgeboren ouders zijn vaak meer bezig met de behoeften van hun baby dan met die van henzelf. Daardoor kunnen ze wel eens wat slechter voor zichzelf zorgen in die periode. En als je weinig slaapt, is gehydrateerd blijven belangrijker dan ooit. En daar kun je voor zorgen met een toffe waterfles. Dit is een manier om hen eraan te herinneren te blijven drinken en ervoor te zorgen dat ze niet ze van de bank hoeven op te staan ​​voor een kopje nadat hun baby er eindelijk in slaap is gevallen. Afhankelijk van je budget en de stijl van de kersverse ouders zijn er verschillende opties.

Iets leuks voor de kleine

Uiteraard hoort bij het geven van een cadeautje bij de geboorte van een baby ook een presentje voor die baby. Een knuffelbeer is daarvoor ideaal. Ook al kan een kleine baby daar nog niets mee, creëert het een fijne sfeer in het bedje… en een knuffelbeer gaat vaak jaren mee! Ook een superleuk cadeau is een gepersonaliseerde rugtas zoals die van Kidslabel of Engelpunt. Beide merken kunnen de naam van het kindje op de rugtas bedrukken. De rugtassen van Engelpunt zijn stoere kleurrijke rugtassen voor stoere kids, waar de rugtassen van Kidslabel meer lieve vertroetel bare rugtassen hebben. 

Comfortabele lounge kleding

Of je vrienden nu met zwangerschaps- of vaderschapsverlof zijn, een thuisblijvende ouder is, of hun tijd verdelen tussen het nieuwe kleine mensje in hun leven en het alledaagse leven op kantoor, ze gaan op dat moment waarschijnlijk veel minder de deur uit. Tijd dus om je te verdiepen in loungewear voor het ideale cadeau. Schattig genoeg om de deur open te doen en informele gasten te ontvangen, maar comfortabel genoeg om lekker in bed of op de bank te kruipen terwijl de nieuwste aanwinst wordt gevoed.

Cadeaubon voor eten bezorgen, dineren of afhalen

Hoewel dit misschien pas in de eerste weken na de bevalling in je opkomt, beloven we dat het een gewild welkomstgeschenk is gedurende het hele eerste jaar van de baby. Vooral degenen die net hun eerste kindje hebben gekregen, moeten zich nog steeds aanpassen aan een nieuw normaal. Een maaltijd aanbieden is dus altijd een gekoesterd geschenk in het hectische eerste jaar van het hebben van een kind.

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Kleine zaken kunnen in een tijd van hectiek een groot verschil maken, zoals een koptelefoon met ruisonderdrukking. Hierdoor kan de ene ouder namelijk nog steeds ontspannen tv kijken, terwijl de ander de baby aan het verschonen, voeden of wat dan ook is. Voel je je extra vrijgevig voor een speciaal stel in je leven? Koop een Bluetooth-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor als een van de nieuwe ouders een minuut stilte nodig heeft… of 5… of 20. Op deze manier kunnen ze om de beurt wat rust nemen wanneer ze dat nodig hebben.

Handlotion

Op zoek naar dat perfecte cadeau voor een nieuwe ouder? Een luxe hand lotion is een welkome aanvulling op elk luier station, en een die misschien niet bij nieuwe ouders opkomt als noodzaak. Licht geurende een hydraterende handlotion kan die redder in nood zijn bij het continu verschonen van luiers en het handen wassen!

Door admin