shoppen-in-new-york

Op bijna iedereens verlanglijstje staat wel een tripje naar New York. Bekend om zijn grootsheid en bezienswaardigheden, maar ook een groot aantal mensen gaat naar New York om zich uit te leven in de vele winkels die de stad in Amerika te bieden heeft. In deze tekst gaan we in op de absolute hot spots met betrekking tot shoppen in New York.

 

Fifth Avenue

Een van de bekendste winkelstraten van New York is Fifth Avenue. De winkelstraat staat vooral bekend als luxe winkelstraat. Alle grote designers hebben een winkel aan de befaamde winkelstraat. Fifth Avenue is dus een straat die je zeker niet mag overslaan wanneer je gaat shoppen in New York. Mocht de reis naar New York nou al genoeg gekost hebben dan vind je aan deze straat ook voldoende winkels waar kleding hangt met een lager prijskaartje.

 

Broadway

Vooral bekend van het theater, maar ook zeker een goede straat om te bezoeken wanneer je komt om te shoppen in New York. De straat van maar liefst 20 kilometer lang heeft ontzettend veel winkeltjes die de moeite waard zijn om even te bezoeken. Daarnaast heb je meteen een van de grootste bezienswaardigheden van New York te pakken wanneer je Broadway bezoekt. Hier vind je ook de grotere winkels van New York zoals Macy’s.

 

Meatpacking district

Ooit was het een straat die bezet was door slachthuizen, vandaar de naam, maar sinds een lange tijd bekend als een van de populairdere straten om te shoppen in New York. Wanneer je gek bent op kleine en speciale boetiekjes ben je aan het goede adres in de meatpacking district.

 

Upper eastside

Minder voor de hand liggend dan Fifth avenue, maar met ongeveer dezelfde winkels is de Upper eastside. Mocht je de dure winkels willen bezoeken, maar iets minder drukte toch op prijs stellen dan is de upper eastside een aanrader. De upper eastside staat verder bekend om zijn vele kringloopwinkels. Ook ligt de upper eastside aan het Central Park.

 

Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden wat betreft shoppen in New York. Naast deze tips zijn er natuurlijk nog talloze andere winkels waar je het beste kan halen uit een shop reisje naar New York!

Door admin