schoonmaken

Scholen schoonmaak wordt belangrijker omdat er steeds meer leerlingen zijn die overgevoelig zijn voor stof en allergenen. Op scholen zitten de klaslokalen vaak overvol. Toiletten worden de hele dag door gebruikt. Het is niet alleen noodzakelijk om toiletten dagelijks schoon te maken, ook de aula, alle klaslokalen en de gangen moeten dagelijks worden schoongemaakt. Naast deze dagelijkse schoonmaak werkzaamheden moeten ook de ventilatiesystemen regelmatig worden gereinigd. Dat geldt overigens niet alleen voor basisscholen, maar net zo goed voor het voortgezet onderwijs, de Hbo’s en de universiteiten. Want al zijn de leerlingen daar volwassen, ze maken echt niet hun eigen omgeving schoon. Als je op zoek bent naar een facilitaire partner voor scholen schoonmaak dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Zij nemen inmiddels al de schoonmaak van meer dan 1300 schoollocaties voor hun rekening. 

Niet alleen een schoonmaakbedrijf voor scholen

Een schone omgeving is overal wenselijk, want een schone omgeving oogt fris en gastvrij. Met een schone werkplek wordt verspreiding van bacteriën en ziektekiemen voorkomen. Daarvoor is speciale schoonmaak gewenst voor bureaus, toetsenborden, computermuizen en alle andere spullen die vaak worden gebruikt. Scholen schoonmaak is belangrijk omdat veel kinderen een allergie voor stof hebben. Bovendien zitten kinderen overal met hun handen aan waardoor bacteriën zich snel kunnen verspreiden. Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf scholen is dan ook geen overbodige luxe. Ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van een schoolgebouw? Kies dan voor een professioneel schoonmaakbedrijf. Het schoonmaken van een schoolgebouw is maatwerk. Dat is dan ook de reden dat één van de professionals samen met jou en/of de verantwoordelijke voor de schoonmaak, bekijkt wat er van het schoonmaakbedrijf verwacht wordt. 

Eén schoonmaakbedrijf voor alle schoonmaakwerkzaamheden

Wanneer je kiest voor schoonmaken in het onderwijs, kies dan voor een professioneel bedrijf dat in staat is om alle schoonmaakwerkzaamheden die gedaan moeten worden, in en aan het schoolgebouw, uit te voeren. Denk hierbij aan glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, maar ook gevelreiniging en alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Kies voor een schoonmaakbedrijf dat samenwerking centraal stelt bij alles wat ze doen. Denk hierbij aan samenwerken met andere bedrijven of partners van facilitaire bedrijven, met je collega’s en de leerlingen op school. Door iedereen bij de schoonmaak te betrekken ontstaat er een ‘samen’ gevoel over het schoonmaken van het schoolgebouw, waardoor mensen en kinderen zich prettiger voelen.

Duurzaamheid bij het schoonmaken van schoolgebouwen


Kies voor een schoonmaakbedrijf waarbij duurzaam denken en doen vanzelfsprekend is. Die ervoor zorgt dat de schoonmaakprocessen slimmer en sneller kunnen worden uitgevoerd door innovatieve oplossingen in te zetten. Die daarvoor gebruik maken van robotica en data gestuurde schoonmaak. Die altijd klaar staat om samen met jou te kijken hoe de dienstverlening beter, efficiënter en duurzamer kan. 

Door admin