rijfrisjes

Wat je dagelijks gebruikt wordt vroeg of laat vies 

Je bent er vast wel bekend mee. Ongewild sluipt het er een beetje in dat iets dat je veel gebruikt langzaam maar zeker vies raakt. Het gebruiksvoorwerp dat het meest te lijden heeft onder uiteenlopende omstandigheden is je auto. Nota bene het statussymbool voor veel mensen. De heilige koe. Je hebt ‘m nog net geen naam gegeven, maar dat het pk-monster(tje) belangrijk voor je is, spreekt voor zich!

Professionele reiniging 

Je auto heeft natuurlijk onder het rijden constant te maken met de weersomstandigheden die hem kunnen teisteren. In de lente is het allemaal niet zo’n probleem, op al die vliegen en muggen na die uit elkaar spatten op je grille, motorkap en voorruit. Dat geeft al troep genoeg. Ook de barre winterse kou, gecombineerd met die roest bevorderende pekel dat op de weg wordt gestrooid, is funest voor je lak, en erger, je plaatwerk. Je bent je vast wel eens rot geschrokken toen je bij je snelle bolide de eerste verschijnselen zag van roestvorming bij de dorpels of het spatbord. Blaasjes en rode plekjes, de vijand van iedere auto.
Wil je dit probleem al vroegtijdig tackelen? Dan is professioneel je auto reinigen de enige manier om dit soort automishandeling door weersomstandigheden te lijf te gaan. Een complete schoonmaak plus de behandeling van je lak verlengt het perfecte uiterlijk van je wagen.

Schoonmoeder 

Maar ja, je zit zelf ook nog in je auto. In het begin heb je misschien nog wel de militaire discipline om uiterst netjes met het interieur om te gaan. Met immer schone kleren stap je de wagen in en je verlangt dat ook van je passagiers. Kinderen neem je liever niet mee omdat ze kunnen braken of op een andere manier de auto kunnen bevuilen. Je eigen kinderen zijn de uitzondering natuurlijk. Maar je voedt ze wel op met een stukje respect-tonen-voor-papa’s-auto. Na verloop van tijd laat je de touwtjes vieren, ook bij jezelf. De eerste tekenen van intensief gebruik dienen zich aan en stof maakt zich meester van het ooit glimmende interieur. Muffe luchtjes maskeren de ooit zo fijne geur die een typisch nieuwe auto heeft.
Wanneer dan het punt gekomen is dat uitgerekend je (schoon)moeder je erop wijst dat je auto vanbinnen toch best wel vies is, is voor jou het kantelpunt bereikt. Alleen de professionals van Rijfrisjes kunnen je hier nog redden. Geef hen je auto een dag uit handen en zij zorgen ervoor dat je kostbare wagen er met de prijs van ‘mooiste auto van de straat’ vandoor gaat. 

Reiniging gewoon op locatie 

Met deze reinigingsspecialisten spreek je af hoe en wanneer je de auto gereinigd wilt zien. Zij adviseren je wat je het beste kunt doen, afgestemd op jouw type wagen. Als je wilt kan dat gewoon op locatie. Je gaat dus naar je werk en wanneer je ’s middags de deur uit stapt, staat daar een frisse en blinkende wagen op je te wachten. Rij frisjes de horizon weer tegemoet.

Door admin