trampoline

De maatregelen met  betrekking tot het coronavirus zijn misschien een stuk minder geworden, maar dat wil niet zeggen dat de kinderen niet meer thuis zijn. Je kiest voor veiligheid en ondanks het feit dat je regelmatig er op uit gaat met ze, brengen ze dit jaar toch behoorlijk wat tijd in huis door. En zolang de kinderen thuis zijn, ben jij ook met de kinderen bezig. Het zijn dus al vijf hele lange maanden geworden en je besluit dat het moment daar is om wat meer tijd voor jezelf te creëren. 

De truc is natuurlijk om iets te kunnen vinden waarmee de kids zichzelf uren bezig kunnen houden. Binnen zitten is geen optie, want dan komt het uiteindelijk toch weer op televisie kijken uit, dus een project voor buiten heeft de voorkeur. En ineens schiet het je te binnen. Want waar kunnen ze zich op uitleven, ravotten en vermoeien, wat natuurlijk ook helpt om ze weer op tijd in bed te krijgen ’s avonds? Juist, een Salta trampoline!

Met een degelijke trampoline regel jij de favoriete speelplek voor je kids!

Een goede degelijke trampoline met veiligheidsnet is een goede investering waarmee je je kinderen de ideale speelplek geeft. Ze hebben hun eigen ruimte, kunnen niet naar beneden duikelen en ze zijn uren zoet terwijl ze over elkaar heen springen. Kinderen zijn inventief dus geef ze wat extra attributen zoals een bal of kussen en binnen de kortste tijd ontdekken ze nieuwe spelletjes om zichzelf bezig te houden. Voordat je het weet zijn ze de hele middag in de weer en is de enige reden dat ze je roepen omdat ze wat te drinken willen. 

Tegenwoordig zijn trampolines in allerlei maten te verkrijgen. Er zijn ronde of rechthoekige trampolines te verkrijgen. De ronde trampolines kun je overal kwijt (als je de ruimte hebt), de rechthoekige zijn ideaal voor als je de trampoline op een specifieke plek in je tuin wilt plaatsen. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende maten oppervlak. Afhankelijk van hoe groot je trampoline is, kan er ook een verschil zijn in maximaal springgewicht. Dit kan uiteenlopen van 50 kg voor een kleine trampoline tot 150 kg voor de grotere versies.

Door admin