de voordelen van salesfoce

Geen enkel bedrijf kan nog zonder de implementatie van cloudoplossingen om de bedrijfseigen strategieën toe te passen en om de vooropgestelde doelen te behalen. In een steeds sneller evoluerende bedrijfswereld is het meer dan ooit zaak mee te zijn in de vernieuwingen die op de markt komen en daar zet Welisa dan ook sterk op in. Salesforce is een middel en geen doel op zich. Salesforce is een bewezen cloudplatform. Het zet in op het versterken van medewerkers, partners en klanten.

Doe beroep op een betrouwbare partner met bewezen oplossingen

Welisa is al jaar en dag de partner van bedrijven die met de verschillende cloudoplossingen en platformmogelijkheden aan de slag willen. Uitdagingen worden steeds groter en de concurrentie loert om de hoek, wat ervoor zorgt dat een gedreven partner die meedenkt met je bedrijf niet langer een mogelijkheid, maar een must is.

Strategie en advies

Alles begint natuurlijk met het bepalen van de strategie die je met je bedrijf wil volgen. Al vanaf deze eerste stap staan de consultants van Welisa voor je klaar met raad en daad. Welke toepassingen zijn nodig voor jouw bedrijf? Tijdens deze eerste fase wordt het door Welisa allemaal netjes in kaart gebracht. 

Ontwerp en invoering

De toepassingen die je wil gaan implementeren, moeten natuurlijk naadloos aansluiten bij de processen van je organisatie. Vandaar dat bij Welisa enkel en alleen op maat van de klant gewerkt wordt. Het ontwerp dat je wordt voorgesteld heeft altijd als doel je groei te versterken, je kosten te beheersen en je te investeren tijd te beperken. Tijdens de implementatie van de vernieuwingen kun je rekenen op een toegewijde consultant die iedere stap samen met jou doorloopt. 

Integratie en development

Uiteraard beschik je voor de komst van Welisa over bepaalde systemen en toepassingen die je niet zomaar overboord wil gooien en dit hoeft ook helemaal niet. Door je consultant wordt gezocht naar oplossingen die een aanvulling betekenen op de systemen die voor jouw bedrijf al hun nut hebben bewezen.

App development

Welisa helpt je daarnaast ook met het ontwikkelen van net die apps die het jezelf, je team en je klanten en leveranciers een stuk makkelijker, sneller en eenvoudiger maakt. Ook hier weer wordt gezocht naar toepassingen die een aanvulling en een update betekenen voor de door jou reeds gebruikte systemen.

Training 

Vernieuwen en meegaan in een snelle evolutie betekent aanpassingen van iedereen binnen het bedrijf. Processen en methodes die al jarenlang aan de orde van de dag zijn, worden plots in een nieuw kleedje gestoken en dit kan voor een zekere angst zorgen. Om hieraan tegemoet te komen, zorgt Welisa voor doorgedreven trainingen op maat voor iedere gebruiker van de nieuwe systemen. Een goede en doelgerichte training neemt onzekerheden weg en zorgt ervoor dat binnen de kortste keren iedereen van je team zich de nieuwe oplossingen eigen heeft gemaakt.

Support

Het spreekt voor zich dat eens de oplevering voorbij is je nog steeds kunt rekenen op de kennis, ervaring en expertise van de consultants van Welisa. Je kunt altijd rekenen op een uitgebreide support en bovendien wordt het gebruik van de toepassingen nauwgezet opgevolgd. Is het tijd voor een volgende stap? Dan word je daar door je persoonlijke consultant meteen van op de hoogte gebracht en kan het hele proces overgedaan worden. Ontwikkelingen stoppen nooit, maar ook Welisa stopt nooit met verder met je meedenken.

Door admin