iphone 14 hoesje

Het is altijd leuk om iets leuks te hebben om naar uit te kijken. Je nieuwe iPhone 14 is dat zeker. Zoals het met een opvolger gaat, is ook dit weer een upgrade ten opzichte van de vorige versie. Zo zou de iPhone nog sneller opgeladen kunnen worden dan nummer 13. En Apple heeft altijd de nodige verrassingen in huis die je soms pas weken later ontdekt. En of je iPhone 14 nu morgen komt of je deze al in huis hebt, het is belangrijk om deze goed te beschermen.

Bescherm het scherm

Natuurlijk kan je een verzekering afsluiten en een telefoonhoesje kopen, en verder een beetje voorzichtig doen. Maar de meeste ongelukjes gebeuren met het scherm. Je smartphone kan zo uit je zak vallen, of uit je handen glippen als je een selfie wilt maken. En voor je het weet heb je een barst in het scherm van je nieuwe iPhone 14.

Het is mogelijk om je schermpje extra protectie te geven met een screenprotector voor de iPhone 14. Het kost je nauwelijks iets, tussen 10 en 20 euro, en het levert je een hoop zekerheid op. Het wordt ook wel een telefoonglaasje genoemd.

Het is gehard glas dat je telefoon beschermt tegen schade zoals krasjes en barsten. Die ontstaan niet alleen als je smartphone op de grond valt, maar ook door met je iPhone 14 ergens tegenaan te stoten. Bovendien blijft het scherm van je telefoon met een screen protector vrij van vuil.

Verschillende soorten

Als je voor de iPhone 14 Pro hebt gekozen, heb je de beschikking over een 48 MP-camera. Dat is op zich niet zo van belang als je bescherming wilt. Het verschil met het standaard model is dat het scherm net een stukje groter is. Gelukkig is er een speciale screenprotector iPhone 14 Pro.

Deze accessoire zie je nauwelijks zitten. De hele voorkant van het toestel is beschermd. Dat doet een telefoonhoesje ook wel. Maar deze klap je vaak om, om het scherm te gebruiken. Daardoor ligt het scherm open en bloot. Met een screen protector is dat geen probleem.

Waarom een screen protector?

Dat is waarschijnlijk wel duidelijk geworden in dit artikel. Het is een investering die nauwelijks geld kost, en je dure smartphone de nodige bescherming biedt. Als je kijkt naar een screenprotector iPhone 14 Pro Max, dan kost dit beschermingsglaasje nog geen 20 euro. Voor de iPhone 14 Pro Max ligt de prijs rond 1.400 euro. Dan kan er vast wel een screen protector bij.

Door admin