iphones

Apple maakt fantastische iPhones, maar ze worden óók steeds duurder en haast onbetaalbaar. En dat terwijl de innovaties juist steeds minder worden. Om met de recente technische snufjes op zak te lopen hoef je dus helemaal niet meer de nieuwste iPhone aan te schaffen. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een ouder model en óók een refurbished iPhone wordt steeds vaker overwogen. Kies je voor de refurbished iPhone 8 of iPhone X – beide uitgebracht in 2017 – dan kun je voordelig nog jaren vooruit.

Refurbished, het betrouwbare en betaalbare alternatief voor nieuw

Refurbished betekent ‘gereviseerd’, of terwijl: het controleren, renoveren en schoonmaken van een product. Het wordt heel vaak met tweedehands verward. In feite is dat ook zo, maar er zijn een aantal belangrijke verschillen. Bij een tweedehands iPhone weet je niet wat de technische staat is, heb je geen bedenktijd en al helemaal geen garantie. Zo kan goedkoop alsnog duurkoop worden. Bij een refurbished iPhone is het toestel altijd 100% functioneel, want de iPhone wordt grondig gecontroleerd op 50 technische punten. Ook heb je gewoon 14 dagen retourrecht én 2 jaar technische garantie. Tenminste, als je het toestel aanschaft bij een aanbieder die over het Keurmerk Refurbished beschikt! Forza Refurbished is zo’n betrouwbare aanbieder.

iPhone 8 en iPhone X, de toptoestellen uit 2017

Refurbished is structureel voordeliger dan nieuw en of je nu een oud- of recent model zoekt, je kunt het vaak gewoon refurbished kopen. Zo kun je óók de iPhone X refurbished kopen. Dit is het jubileumtoestel dat Apple uitbracht toen het bedrijf tien jaar bestond. De iPhone X heeft een 5.8-inch OLED-beeldscherm, een dubbel camerasysteem, premium roestvrijstalen toestelranden en de Face ID-ontgrendelfunctie. Eigenlijk alles wat de meest recente smartphones ook hebben. Is een stapje minder voor jou ook goed, maar wil je niet inleveren op snelheid? Dan is de iPhone 8 refurbished kopen zeker het overwegen waard. Dit toestel is óók in 2017 uitgebracht, heeft dezelfde kracht en snelheid als de iPhone X, maar beschikt dan over het oude vertrouwde Apple-design.

Dit zijn de grootste verschillen

Het grootste verschil tussen beide iPhones is de vormgeving. De iPhone 8 heeft het compacte, oude vertrouwde Apple-design: een 4.7-inch scherm, de thuisknop met vingerafdrukscanner, een enkele camera en een glazen achterkant voor draadloos opladen. Bij de iPhone X heeft alles een upgrade gehad en zijn het scherm, de camera en de manier van ontgrendelen moderner gemaakt. Wat gelijk gebleven is, is de snelheid. Beide iPhones draaien namelijk op dezelfde krachtige A11-processor. Die is opgewassen tegen al het zware werk. Van series streamen tot Augmented Reality gebruiken en grafische mobiele games spelen, je kunt het op beide iPhones probleemloos doen. 

Twee interessante voordelige smartphones!

Schaf je één van deze toestellen uit 2017 refurbished aan, dan kun je betrouwbaar en voordelig gebruikmaken van de recente technische snufjes op smartphonegebied. De hoge kwaliteit van Apple aanschaffen zonder dat het zeer doet in de portemonnee: het kan gewoon!

Door admin