tuinbank

Tuinbanken zijn er in vele vormen, maten en stijlen. Hierdoor zijn er tuinbanken te vinden voor bijna iedere tuinwens. Maar welke tuinbank is geschikt voor jouw buitenruimte? In dit blog kun je lezen welke tuinbanken er zijn en bij welk terras ze passen.

Tuinbanken voor op je balkon

Heb jij een balkon? Dan ben je vaak beperkt in wat je met deze buitenruimte kan doen. Gelukkig zijn er genoeg tuinbanken om uit te kiezen. Een klein balkon is eenvoudig om te toveren tot een riante loungeplek met een 2-zits loungebank. Loungebanken zijn uitgerust met zachte loungekussens en nodigen je uit om heerlijk te relaxen in de buitenlucht. Door een voetenbankje toe te voegen maak je jouw loungeplek compleet. Een voetenbank is gemakkelijk aan de kant te zetten en als extra zitplaats te gebruiken. Ideaal voor op een balkonnetje!

Tuinbanken voor op een klein terras

Heb jij een klein terras? Of zoek jij een leuk tuinmeubel voor in de voortuin of op dat kleine stukje bestrating achterin de achtertuin? Dan zijn tuinbanken zeker een goede optie! Kies eens voor een teakhouten tuinbank. Hiermee zet je in een handomdraai een gezellige sfeer neer. Teakhout is een natuurproduct dat leeft. Door de weersomstandigheden kan het hout barstjes vertonen. Dit trekt weg wanneer het hout vochtig is. Op den duur zal teakhout vergrijzen. Dit alles draagt bij aan een karakteristiek uiterlijk, wat veel warmte met zich meebrengt. Door een bankkussen toe te voegen, kun je het jezelf extra comfortabel maken.

Tuinbanken voor een groot terras

Op een groot terras heb je veel ruimte. Hierdoor is het misschien juist lastig om te bedenken hoe je deze buitenruimte het beste kunt opvullen. Wat dacht je van een hoek loungebank? Tuinbanken als deze bieden plaats aan het hele gezin. Dankzij het hoekmodel ontstaat er een knusse sfeer. Door een modulaire hoek loungeset te kiezen, kies je voor een naar wens op te stellen tuinmeubel met een bijpassende loungetafel. Voeg hier leuke poefs en een tuinkleed aan toe en jouw leefruimte buiten is helemaal compleet.

Shop online of in de winkel

Ben je er na het lezen van dit blog nog niet helemaal uit? Wees dan niet getreurd. Bekijk op je gemak alle tuinbanken online bij Gerrits Tuinmeubelen. Of kom eens langs in één van onze showrooms om de tuinbanken uit te testen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Door admin