stacaravan-occassion

Een vakantie moet rust brengen. Daarnaast wil je natuurlijk dat iedereen binnen het gezin het naar zijn zin heeft. Als je (kleine) kinderen hebt is een vakantie op een camping ideaal. Ze hebben daar namelijk een behoorlijke vrijheid, leren makkelijk andere kinderen kennen en er is meestal genoeg te doen. Velen van ons zien het echter niet zitten om op een luchtbed of stretcher te slapen en om 8 uur ’s ochtends al uit je tent gebrand te worden door de opkomende zon. Een caravan kopen is een behoorlijk investering en daarnaast moet je die onderhouden en stallen, wat ook weer kosten met zich meebrengt. De oplossing? Huur een stacaravan of kijk eens rond voor een stacaravan occasion.

De luxe van een bungalow

Met een stacaravan heb je alle luxe die je normaal in een bungalow ook zou hebben. Er is een lekkere zithoek, je slaapt op normale bedden en vaak is er ook een douche aanwezig. Daar komt bij dat je wel de voordelen van het vakantie vieren op een camping hebt. Zo staan de meeste campings vlakbij de natuur, dit kan een bos, maar ook een strand zijn, waardoor je vanaf je vakantieplek makkelijk de rust op kunt zoeken.

Het beste van twee werelden

Een stacaravan biedt het beste van twee werelden: het geeft je al het comfort van een huis, of een goede hotelkamer, en alle vrijheid van de camping. Je hoeft geen rekening te houden met personeel dat schoon komt maken, met in-en uitchecktijden, douchemuntjes, etc.

De voordelen ten opzichte van een tent

In een tentje ben je daarnaast nooit echt alleen. De ‚muren’ zijn flinterdun en altijd beweegt er wel iets in de nabije omgeving. Bovendien zorgt een tent ook voor één van de meest vervelende aspecten van kamperen op een camping: de tocht met de toiletrol naar het gemeenschappelijke toilet. Niets van dat alles bij een stacaravan. Je beschikt over je eigen toilet en soms ook over een eigen badkamer. Zo geniet je van fijne privacy tijdens het ‘kamperen’

Stacaravans zijn een stuk groter geworden

De stacaravans van vroeger waren relatief klein en niet echt geschikt voor meer dan twee personen. Tegenwoordig zijn stacaravans veel beter geworden qua luxe én qua grootte. Zo kan een gezin tot zes personen probleemloos in een stacaravan verblijven.

De glamping stacaravan

Mag het voor jou juist allemaal wat meer zijn? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamde glamping stacaravan. Dit is hetzelfde principe, maar met extra luxe, extra faciliteiten en natuurlijk een bijzondere beleving of overnachting. Hierbij heb je bijvoorbeeld een prachtige veranda, een vaatwasser of luxe sanitair, helemaal alleen voor jou en je gezin!

Door admin