romantische avond

Door dingen te veranderen, kun je op nieuwe manieren verbinding maken met elkaar. 

Als je je romantische routine moet opfrissen, probeer dan één van deze ideeën om je tijd thuis wat spannender te maken.

Samen een gastronomische maaltijd koken

Stof je receptenboeken af ​​(of zoek online naar je favoriete gerecht) en breng een avond door met het bereiden van een maaltijd van restaurantkwaliteit voor twee. Jullie zullen allebei vertrouwen krijgen in de keuken en indruk op elkaar kunnen maken met je nieuwe culinaire vaardigheden. Voeg voor de sfeer in de keuken alvast wat brandende kaarsen toe.

Ga picknicken

Soms kan het veranderen van je eetomgeving al voldoende zijn om dingen te veranderen. Koop een stokbrood, kaas, druiven en andere charcuterie-items die je lekker vindt en spreid een deken uit op de vloer van je woonkamer of in je achtertuin. Ga zitten en picknick een eind weg.

Wijnproeverij thuis

Meld je aan voor een proeverij club of selecteer gewoon een paar flessen van jezelf en speel sommelier. Kijk of je proefnotities kunt maken of bepaal eenvoudig welke wijn jouw favoriet is. Je kunt ook de labels verbergen en kijken of je kunt raden welke wijn het goedkoopst en het duurst is op basis van smaak. En als wijn niet jouw ding is, kan dit soort proeven net zo goed werken met kaas, bier of wat dan ook.

Daag elkaar uit voor een bake off

Verander je keuken in een nagebootste “Cupcake Wars”-situatie en probeer elkaar te verbazen met heerlijke versgebakken producten. Zelfs als je creaties niet zo Pinterest-waardig blijken te zijn als de recepten, zullen ze nog steeds geweldig smaken. 

Projecteer een film in de achtertuin

Deze kost een beetje een investering, maar je gezin zal de hele zomer de vruchten ervan plukken. Zet een projector op een blinde muur in je achtertuin en beleef een filmavond in de buitenlucht, compleet met popcorn en comfortabele dekens.

Doe een leuke cardio workout

Zelfs als je tijdens de quarantaine thuis hebt gesport, zijn veel mensen geen cardio- types. Maar samen buiten je comfortzone stappen kan een geweldige manier zijn om een ​​band op te bouwen en vergeet niet om jezelf niet al te serieus te nemen. Extra punten als je uitgedost bent in zweetbanden en beenwarmers.

Volg een virtuele yogales

Ontspan met een meer rustige trainingservaring die jouw lichaam en geest kan stimuleren. Nadat je je lichaam hebt uitgedaagd met de verschillende houdingen, kun je de volledige gelukzaligheid ervaren door na de training een korte meditatie te doen.

Maak er een spa-avond van

Graaf door je badkamerkasten naar vochtinbrengende crème, gezichtsmaskers en elk ander schoonheidsproduct dat je misschien ooit hebt bewaard. Trek badjassen aan, snijd wat komkommers en citroenen in plakjes om spa-water te maken en geniet van een avondje ontspanning. Je kunt zelfs geïnspireerd raken om elkaar massages te geven, wat een nog romantischer element aan de activiteit toevoegt.

Een doe-het-zelf-project aanpakken

Misschien is er een meubelstuk dat je opnieuw wilt schilderen of een kamer in je huis die wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Een mooie make-over geeft je allebei een gevoel van voldoening.

Daag elkaar uit voor een bordspel

De kans is groot dat je een paar oude games in huis hebt liggen. Haal ze uit de kast en kijk wie het meeste geluk heeft om te winnen. Speel ze de volgende dag met je kinderen en laat ze zien wat jullie voor de lol deden voordat TikTok bestond.

Door admin