cryptocurrency

Het is hedendaags mogelijk om naast je eigen baan ook online geld te verdienen. Dit kan op allerlei verschillende manieren. In deze corona crisis zit je vaker thuis, dus je hebt wellicht meer tijd om online geld te verdienen. Ook zorgt de corona crisis voor veel onzekerheid op de arbeidsmarkt. Daarom vertellen wij in dit blogartikel 3 manieren om een extra zakcentje te verdienen vanuit huis.

Beleg in aandelen

Met aandelen kan jij een deelneming in een bedrijf kopen. Wanneer het goed gaat met een bedrijf, profiteer jij daar ook van. Dit komt doordat de koers van het aandeel dan stijgt. Naast deze winst van de koersstijging, kan je ook dividend uitgekeerd kunnen krijgen. Dit is een stukje van de winst. De aandelen die beschikbaar zijn om te kopen staan genoteerd op de beurs en worden hier verhandeld. De prijs van een aandeel wordt bepaald door de vraag en het aanbod van een aandeel. Je kan voorspellen welke richting de koers op zal gaan door middel van algemene economische omstandigheden, toekomstverwachtingen en bedrijfsresultaten.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een onderdeel van online marketing. Mensen promoten een bepaald product en ontvangen een deel van het verkoopbedrag, dit wordt ook wel commissie genoemd. Via websites, blogs of social media worden links geplaatst waar een potentiële koper op kan klikken. Voor affiliate marketing ben je zelf dus geen webwinkel nodig om toch geld te verdienen met een website. Het bedrag wat de affiliate marketeer ontvangt verschilt per product en per onderneming. Meestal is dit een bedrag of percentage per aankoop. Je ontvangt dus pas geld wanneer een product daadwerkelijk wordt verkocht. Dit is dus anders dan content- of influencer marketing.

Geld verdienen met crypto

Een andere manier om online geld  te verdienen is met crypto. De laatste jaren is de vraag naar cryptomunten erg veel gestegen. Crypto is een digitale munteenheid, die vaak als alternatief wordt ingezet voor regulier geld. Cryptogeld staat allemaal geregistreerd op de blockchain. Wil jij nou zelf crypto kopen? Wij raden www.anycoindirect.eu aan. Hierbij kan jij gemakkelijk crypto kopen, verkopen en traden.

Door admin