tapijttegels

Af en toe komt de lentekoorts terug en ben je toe aan een complete revisie van de woonkamer, de slaapkamer of de keuken. En natuurlijk het liefst allemaal achter elkaar. Maar welke vloeren kun je maken? Heb je wel eens nagedacht over tapijttegels? In dit blog artikel geven we je meer informatie waarom tapijttegels van Stile Floors de beste zijn!

  1. Gemakkelijk voor onderhoud

Vloerbedekkingen worden vuil, waar mensen ook wonen. Met nieuwe tapijttegels ontkom je ook hier niet aan. Het oppervlak van een tapijttegel is echter gemakkelijk te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is een goede stofzuiger en een vochtige doek. Wil je een vlek verwijderen, verwijder dan de betreffende tegel net zo gemakkelijk en vervang deze met een nieuwe.

  1. Gemakkelijk de tapijttegel vervangen

Als u last heeft van een hardnekkige vlek, kost het schoonmaken vaak meer moeite dan het eenvoudigweg vervangen. Bij een groot tapijt of een van de harde vloeren is dat vaak niet mogelijk. Vaak moet de gehele vloerbedekking worden vervangen. Gelukkig kun je een tapijttegel gemakkelijk vervangen. Verwijder eenvoudig de bevlekte tegel van de ondervloer en vervang deze door een nieuwe. Hierdoor wordt de vlek verwijderd en gaat de vloer veel langer mee. Een paar extra tappijttegels kopen is dan ook nooit een luxe!

  1. Ga voor duurzaamheid

Hierboven las je al dat een tapijttegel makkelijk te vervangen is. Maar dit is niet de enige reden waarom deze vloer als duurzaam wordt beschouwd. Het materiaal zelf is slijtvast en slijtvast. Dit komt door de dichtheid van de stof; door je stappen ziet de tegel er niet snel lelijk uit, daarom zijn tapijten een uitstekende keuze voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.

  1. Tapijttegels zijn zeer gemakkelijk te plaatsen

In sommige gevallen is het slim om de vloer door vakmannen te laten plaatsen, zodat je er in ieder geval zeker van kunt zijn dat er geen rare hoeken, scheuren of oneffenheden op je verder perfecte vloer zitten. Je kunt dat bij tapijttegels helemaal zelf doen. Omdat deze vloer uit kleine delen bestaat, kan er maar heel weinig worden gesneden. Het enige wat je nodig hebt is een scheermesje en dubbelzijdig plakband.

Door admin