binnendeuren

Een binnendeur is het visitekaartje van jouw huis. Het model, de kleur en het deurbeslag bepalen de uitstraling van jouw woning en geven daarbij jouw smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment binnendeuren aan, met voor elke woning een passende stijl. Met een Skantrae binnendeur ga je niet alleen voor een stijlvol model, ook kies je voor veiligheid en kwaliteit. Wil je meer weten over Skantrae binnendeuren of Skantrae zelf? Lees dan snel deze blog!

Duurzaam

Kies je voor Skantrae binnendeuren, dan kies je voor verantwoord hout, kwaliteit en veiligheid. Zo bestaat vrijwel het hele glasprogramma uit gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan regulier glas. Kwaliteit en duurzaamheid zijn bij Skantrae twee uitgangspunten. Daarbij zijn gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid twee belangrijke speerpunten.

KOMO-gecertificeerd

Deuren van Skantrae beschikken over een onovertroffen levensduur. Dit is niet zomaar een loze kreet, maar wordt ondersteund door het zogeheten KOMO-certificaat waarvan het merendeel van de Skantrae binnendeuren voorzien zijn. Dit keurmerk verdient een merk beslist niet zomaar. Deuren met een KOMO-keurmerk hebben dermate zware testen doorstaan dat ze gegarandeerd tien jaar in de allerbeste staat blijven. Veel Skantrae binnendeuren behalen in de KOMO-testen op diverse vlakken de maximale score. Met recht kwaliteit, dus!

Overal toepasbaar

Skantrae binnendeuren zijn geschikt voor iedere toepassing in huis. Van keukendeur tot badkamerdeur en van slaapkamerdeur tot kastdeur. Naar wat voor soort deur je ook op zoek bent, Skantrae biedt de oplossing. De Skantrae deuren zijn verdeeld over verschillende series, met elk een unieke uitstraling. Geschikt voor alle toepassingen in jouw huis. 

Skantrae

Skantrae is al ruim 30 jaar actief is op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Haar doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren, buitendeuren en aanverwante producten op de markt te brengen. Productontwikkeling van binnen- en buitendeuren gebeurt in eigen huis en Skantrae blijft continue op zoek naar de laatste innovaties en verdere verbetering van haar producten.

Sleiderink

Nu je weet waarom binnendeuren van Skandrae zo geweldig zijn, is het tijd om er een aan te schaffen. Een Skandrae binnendeur bestel je eenvoudig op de website van Sleiderink. Skantrae deuren heeft meer dan 80 deurmodellen. Dit is een zeer ruim assortiment, waardoor je altijd wel een deur vindt die bij je past. Heb je liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van Sleiderinks productspecialisten. 

Door admin