promotiemateriaal

De meeste ondernemers snappen waarom zakelijke promotieartikelen belangrijk zijn en gebruiken deze voor marketing. Maar niet alle bedrijven weten waarom dit belangrijk is of hoe waardevol het kan zijn… en waarom het waardevol kan zijn. Mokken bedrukken kan bijvoorbeeld voor de meest uiteenlopende bedrijven interessant zijn, omdat een mok veel en lang gebruikt kan worden. Andere promotieartikelen zijn dan weer interessant voor een beperkte groep bedrijven. Lees snel verder om alles te weten te komen over de beste promotie artikelen voor jouw bedrijf!

Wat zijn promotionele producten?

Bedrijfspromotie artikelen zijn producten die bedrijven weggeven aan potentiële klanten, trouwe klanten en werknemers. Gepersonaliseerde items helpen de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten, het bewustzijn te vergroten en nog veel meer! 

Zakelijke promotieartikelen helpen merken om sterkere relaties met klanten aan te gaan om hun reputatie te verbeteren en verkoop te stimuleren. Uit onderzoek blijkt dat 94 procent van de mensen het leuk vindt om promotionele producten te ontvangen. Bovendien is 83 procent het ermee eens dat promotionele producten een ervaring aangenamer maken.

Welke bedrijven hebben promotionele producten nodig?

Alle soorten bedrijven kunnen promotionele artikelen inzetten, maar het is wel belangrijk dat je de juiste gebruikt! Het maakt eigenlijk niet uit of je producten verkoopt of diensten aanbiedt. Promotionele producten zijn een essentiële aanvulling op zakelijk succes. Promotieartikelen voor kleine bedrijven zijn vooral belangrijk omdat ze groeiende merken de snelle en blijvende bekendheid geven die ze nodig hebben. Ze werken sneller dan mond-tot-mondreclame, omdat mensen je logo in één oogopslag kunnen zien.

Mokken

Bedrukte mokken zijn zinvolle geschenken voor werknemers en klanten. Ze kunnen worden aangepast voor gebruik en zijn een uitstekende vorm van branding. Een bedrijf zal er professioneel uitzien met gepersonaliseerde mokken met het logo!

Keychains

Gepersonaliseerde keychains zijn uitstekend geschikt voor het identificeren van personeel of het versterken van de beveiliging op kantoor of bij evenementen. Keychains

kunnen zelfs worden weggegeven aan klanten, omdat het ondertussen een bekend promotie item is. Voeg verschillende opzetstukken of badgehouders toe aan deze praktische relatiegeschenken. Aangepaste keychains zijn gemaakt van duurzaam polyester materiaal. Ze worden aangeboden in verschillende lengtes en als polskoorden. 

Gepersonaliseerde waterfles

Deze zakelijke promotieartikelen zijn perfecte, duurzame reclamemiddelen! Promotionele items om uit te drinken, worden gemiddeld 12 maanden bewaard. Klanten zien de bedrijfsnaam en logo elke keer dat ze een slok nemen. Dergelijke bekers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen en stijlen. 

Pennen

Op maat gemaakte pennen zijn een waardevol bezit voor bedrijven omdat ze elke dag worden gebruikt. Promotionele pennen kunnen gedurende hun hele levensduur veel gebruikt worden. Pennen zijn ideale weggevertjes voor beurzen omdat ze compact en draagbaar zijn… en daar juist meteen gebruikt kunnen worden.

Totebags

De gemiddelde persoon bewaart een reclametas ongeveer 11 maanden. Totebags zijn een populaire trend onder shoppers die willen bezuinigen op het gebruik van plastic tassen. Op maat gemaakte draagtassen zijn uitstekend geschikt om de naam van een merk of bedrijf te verspreiden.

Rugzakken

Op maat gemaakte rugzakken gaan enorm lang mee en elke keer dat ze gebruikt worden zien mensen jouw logo voorbij komen! Kies uit rugzakken met rits, draagriem en trekkoord in verbluffende kleuren en stijlen. Er zijn rugzakken in allerlei verschillende maten op de markt.

Sleutelhangers

Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn goedkope zakelijke promotieartikelen die praktisch en trendy zijn. Gebruik ze om bedrijfs sleutels bij te houden of als effectieve weggeefacties voor op beurzen! Sleutelhangers zijn een item dat klanten en werknemers zullen waarderen!

Door admin